La campanya de Nadal a les botigues locals del Prat!

El comerç del Prat està preparat per a una campanya de Nadal que pugui oferir tota mena de productes i serveis als veïns i veïnes de la ciutat. Enguany tots els eixos comercials estaran il·luminats i els establiments disposaran de bosses de paper kraft il·lustrades amb l’eslògan “Soc un regal local”.

Com a novetat a la campanya de Nadal, els comerços locals podran guarnir els regals de Nadal amb bosses de paper Kraft il·lustrades amb l’eslògan “Soc un regal local” sota el paraigües de “Regala Comerç local”.

Amb aquesta iniciativa volem que aquestes festes el comerç local estigui present en les nits màgiques de Nadal. 

Entre d'altres que impulsa l’Ajuntament, es vol donar visibilitat al comerç urbà de la nostra ciutat. Ens agrada passejar durant aquests dies de desembre  i veure els carrers il·luminats, però no solament amb les llums de nadal, sinó amb les llums que emeten els comerços que estan oberts i amb persones darrere dels mostradors disposades a oferir el millor dels assessoraments.

Per aquest motiu, podrem veure circular per tota la ciutat fotografies de comerciants i comerciantes del Prat preparant els regals de Nadal als busos PR1 i PR2 de la ciutat del Prat. S’han triat deu comerços i serveis que fins ara encara no havíem vist en cap campanya de l’Ajuntament.

Prepareu-vos per veure per tota la ciutat als vostres comerços i serveis de confiança!

Tota la informació també a l'Instagram de Comerç!

Agenda de Comerç de Nadal


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Activitats relacionades