Regala comerç local

Si vols veure les fotos del photocall per entrar al sorteig de la bici Fes clic aquí

 

Com a novetat, aquest any es vol dinamitzar i recolzar al comerç local amb un estand al carrer per embolicar els regals de Nadal amb mètodes per afavorir la sostenibilitat. Presentant el tiquet de compra del regal, anteriorment comprat a les botigues de proximitat del Prat, us podran embolicar els regals amb mètodes sostenibles! 

També podreu aprofitar per fer-vos fotografies en un photocall nadalenc i així, participar en un sorteig d'Instagram per una bicicleta! 

Podreu trobar aquesta activitat els dies 21, 22 i 23 de desembre de 17 a 20 hores i el dia 24 de 10 a 14 hores. També podreu aprofitar la setmana de reis, ja que hi seran els dies 4 de gener (de 17 a 20 hores) i el dia 5 de 10 a 14 hores.

Fes clic aquí per veure tota la info 

En primer lloc, podreu veure per les xarxes socials de Comerç (@elpratcomerc i @elprateconomia) un seguit de fotografies de diversos comerços i serveis del Prat, sota la imatge de la campanya de Nadal. L’objectiu és donar la màxima visibilitat al nostre comerç local i afavorir la venda de proximitat.

I, per últim i com cada any, es posa en marxa el 15é Concurs d’Aparadorisme! Aquest any amb una recompensa econòmica pels 4 guanyadors a banda dels premis atorgats pels patrocinadors ReclamStation, Mail Boxes i Prat Gran Comerç

Fes clic aquí per veure tota la info 

Agenda de Comerç de Nadal


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Activitats relacionades