Sentiu la màgia al comerç local del Prat?

Envolta’t de la màgia, omple’t de sensacions  i viu el Nadal amb tots els sentits.

Descobreix totes les activitats i experiències  màgiques que tindrem a la nostra ciutat i al comerç local del Prat!

Els botiguers i botigueres del Prat, amb les seves capacitats màgiques de donar consells, t'ajudaran a triar el millor regal per aquestes festes als seus establiments comercials. 

El comerç local del Prat ha preparat una campanya de Nadal per oferir tota mena de productes i serveis als veïns i veïnes de la ciutat, i enguany, tots els eixos comercials estaran il·luminats!

Com a novetat a la campanya de Nadal, es publicaran diversos vídeos en format Reels que s'han gravat amb la col·laboració de diferents comerços, per a mostrar diverses propostes de regals de comerç local per fer a Nadal. 

 En aquesta campanya de Nadal, l'Ajuntament ha impulsat la gravació de 5 vídeos format Reels per a la plataforma Instagram on demostrem que els nostres comerciants i comerciantes de la ciutat son la millor opció per donar-te els millors consells: Diverses formes de decorar la teva llar i l'arbre de Nadal amb manualitats que podeu fer amb els més petits, triar el pijama perfecte per regalar aquestes festes, triar la millor opció de vins i caves per posar a la teva taula de Nadal i, fins i tot, com pintar-te les ungles amb motius nadalencs

Agafa paper i llapis, fes clic damunt de les imatges que hi ha a continuació i envolta't de la màgia de les botigueres i botiguers de la nostra ciutat!

Si vols estar al dia amb les novetats de Comerç al Nadal segueix-nos al Instagram @elpratcomerc 

Els consells màgics dels nostres botiguers i botigueres es publicaran al llarg de la campanya de Nadal. Segueix-nos per no perdre't cap consell! 

Activitats relacionades