El canal de l'Harshafa

Missatge de Ses Majestats

Melcior, Gaspar i Baltasar han adreçat unes paraules a tots els infants per agrair-los tota la feina que han fet per ajudar-los a arribar al Prat. Aquí podeu veure el seu missatge! Ara toca anar a dormir.  Els Reis ja han començat a repartir els vostres regals i a fer realitat tots els vostres desitjos. 

Els Mags de l'Orient ja han arribat al Prat!

Nens i nenes, ho hem aconseguit! Els Reis han trobat el camí fins aquí gràcies a la vostra ajuda durant tots aquests díes.  

Fes clic i veuràs en directe la seva arribada al Prat!

Les definicions de màgia

Durant aquests dies de Nadal hem participat plegades al Joc dels Reis!

Un dels dies, us vaig fer una pregunta: què és per tu la màgia? Les vostres respostes em van agradar tant que he recopilat algunes en aquest vídeo. 

Les vostres passejades màgiques

Quins grans exploradors que sou! Vaig amagar les Fàbriques de Regals i les Bústies Reials per la ciutat i les vau trobar totes! La de la Fantasia, la de les Joguines, la de les Llaminadures, la dels Carboners... I per descomptat, les dels tres Mags de l'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.  

Ses Majestats també tenen ja totes les cartes que heu deixat a les Bústies Reials. Estan plenes de desitjos bonics i molts regals per vosaltres i les vostres famílies! Oi que eren boniques? 

Aquí podreu veure un petit recull de les vostres passejades màgiques

Els balls nadalencs

Aquests dies no he parat de moure l'esquelet! 

Us vaig demanar que us inventéssiu una coreografia nadalenca per donar la benvinguda als Reis i els vostres balls han estat tan divertits que he fet un vídeo amb alguns d'ells. Sou uns grans ballarins!!

El podeu veure al següent enllaç.

Moltes gràcies petits ajudants!

Per acabar, els meus ajudants i jo us volem donar les gràcies per seguir "El canal del Nadaaaal!  El canal de l'Harshafa! Vaja... El meu canal!"  Heu participat en les proves, heu fet vídeos i fotografies, m'heu enviat missatges...

Estic moooolt contenta!! I Ses Majestats també! Gràcies a la vostra ajuda els Reis Mags han trobat el camí fins aquí.

I ja sabeu, amb màgia i amb il·lusió podreu aconseguir tot el que us proposeu. No ho oblideu mai!

Aquí us deixo amb un vídeo resum de tota aquesta experiència. Fins aviat petits ajudants reials!

Us presento els meus ajudants!

Aquest any me n’he buscat 6 entre els habitants del Prat. Fa uns dies els vaig enviar una carta i els hi va fer molta il·lusió. Cadascun d’ells ha rebut un objecte màgic del Reis que els ajuda a estar en contacte amb ells.

personatge mapishafa

L’Harshafa m’ha donat aquest punter ultralàser d’última generació amb el que us podré anar informant per on van els Reis ja que els segueixo amb el GPS. Espero que no es perdin pel camí!

personatge emojishafa

M’encarregaré d’anar controlant com va la màgia i la il·lusió amb l'emocionòmetre: un termòmetre màgic que mesura l’emoció. Ja sabeu que com més emoció més clar serà el camí pels Reis. 

personatge riushafa

Vigilaré que hi hagi alegria i somriures per tot arreu. Amb la meva màgia reial apareixo i despareixo allà on vull.

personatge wikishafa

Us explicaré moltes coses sobre el Melcior, el Gaspar i en Baltasar i alguna altra curiositat que segur que no sabeu. No se m'escapa res!

personatge infoshafa

Amb aquest micro màgic seguiré als Reis per tots els països on passin i els intentaré entrevistar en exclusiva. Us explicaré tot el que s'estigui coent en directe al seu voltant.

personatge carshafa

Sóc l’aprenent de l’Harshafa. L'ajudo en tot el que cal. Aquests dies seré l’encarregada d’explicar-vos les activitats a realitzar per fer créixer la màgia a la ciutat.

A les xarxes

Instagram

Notícies Reials

Veure totes

dijous, 7 gener, 2021 - 10:00

La il·lusió dels infants han guiat a Ses Majestats a arribar al Prat

Entre tots i totes s'ha fet créixer l'emocionòmetre

dilluns, 4 gener, 2021 - 13:00

Tot a punt per viure l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al Prat

Caldrà estar molt atents al Canal de l’Harshafa durant la tarda del 5 de...

dimecres, 30 desembre, 2020 - 09:30

"La situació sanitària és delicada, però els Mags de l’Orient faran que la màgia i la il·lusió guanyi sobre totes les adversitats”

Entrevista a l'Harshafa, emissària dels Mags d’Orient per a assumptes del Prat

Escriu-me un correu electrònic!