El canal de l'Harshafa

Moltes gràcies, petits i petites del Prat! Sou grans Camarlencs i Camarlenques! La meva aprenenta i jo estem molt contentes de com heu rebut a Melcior, Gaspar i Baltasar aquesta nit.  Ells també estan molt contents. Per això us han deixat una sorpresa! La podeu descobrir en aquest enllaç.

Els Mags d'Orient tenen un regal per a vosaltres

Els personatges màgics!

Durant tot el Nadal alguns personatges màgics acompanyaran a l'Harshafa i l'ajudaran a preparar l'arribada dels Mags d'Orient. Segur que els coneixeu una mica perquè d'una manera o una altra formen part de la Nit de Reis. Us els presento!!

exploradora3_canal harshafa

És una viatgera que volta per tot el món. Relata històries dels Reis Mags perquè recentment va fer un viatge a l'Orient i va passar uns dies amb ells. Diu que són molt divertits i esplèndids.

És una carta de Reis molt nerviosa i histèrica perquè no sap si les cartes han arribat als Reis o si han estat escrites o no. No està mai quieta i va amunt i avall angoixada. Paciència senyora carta!

sere_harshafa

El sr. Serè està molt enfeinat. És el sereno que té totes les claus de les cases del Prat, fins i tot les més antigues. No hi ha pany que se li resisteixi!

rei_tortell_harshafa

És el Rei que apareix dins del tortell de Reis. Està molt content per ser Rei tot i que sap que el seu regne és només un pastisset. Va embolicat en plàstic fins que no sigui alliberat el dia 6 de gener i això l'atabala una mica. No desesperi, Rei!

fava tortell_harshafa

És molt bromista perquè sap que qui la trobi pagarà el tortell. I està enamorada del Rei, tot i que gairebé mai es poden veure.  Tant de bo l'amor els uneixi algun dia!


Carregant activitats...

Carregant activitat...
cavalcada_el_prat.

dimecres, 4 gener, 2023 - 14:15

Tot a punt per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar i viure una Cavalcada màgica

Enguany els Mags d’Orient recorreran la ciutat amb carrosses renovades que...