Esteu aquí

Viu l'Òpera! "La favorite", de G. Donizetti

La Favorite_viu òpera Donizetti

La Favorite de Donizetti presenta a la Òpera Estatal de Baviera un elenc d’excel·lents cantants de belcanto: l’estrella mezzosoprano Elīna Garanča com la seductora Leonor de Guzmán, Matthew Polenzani com el seu desesperat amant Fernando, i Mariusz Kwiecień com el rei Alfons.

Nombrosos mites envolten la figura històrica de Leonor de Guzmán, amant del rei Alfons XI de Castella, qui es veu involucrada en un intrigant joc de poder polític. Leonor, l’amor de la qual pel rei es revela com una farsa, s’enamora del jove Fernando, qui ha renunciat a la vida de monjo a Santiago de Compostel·la. En canvi, Fernando desconeix la condició d’amant de Leonor. Aquest fet provoca que la parella es converteix en víctima d’una prova de força conspirativa de l’Església, negant-li al final inclús l’esperança d’un futur en comú després de la mort.

Amélie Niermeyer transforma la tragèdia del personatgje femení dividit entre els valors espirituals i seculars en “un drama concentrat i intens [...], amb unes interpretacions de gran qualitat” (Münchner Merkur). Aquest contrast es posa de manifest amb les enormes estructures arquitectòniques en forma de caixa que transporten contínuament als personatges entre el convent i el palau reial, destacant la influència que cada part té a l’escena en curs.

En aquest enllaç podeu veure la presentació virtual de l'òpera que ha preparat el músic i col·laborador habitual del Cèntric, Miquel Àngel Martínez.

Programa de mà aquí 

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí.

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant la funció, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Entrada prèvia:

Activitat gratuïta amb reserva prèvia d'entrada, només en línia, a elprat.koobin.cat

No saps com fer la teva reserva en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

Activitats relacionades