Esteu aquí

Qué Bonito Amor! - Festa Llavors, llavors

Festa de presentació de l'experiència Qué Bonito Amor, projecte de mediació d'/Unzip Arts Visuals. 

Jornada festiva dedicada a la presentació del programa d'arts visuals de la ciutat arrel de l'experiència Qué Bonito Amor, projecte de mediació d'/Unzip. La iniciativa tracta de posar en contacte persones desconegudes del Prat i rodalies que tinguin interés en l'art i processos participatius, amb l’objectiu de fer una xarxa afectiva que permeti connectar i donar suport a la creació.

Al llarg d'aquest any, han tingut lloc cites a cegues en diferents indrets del Prat on ens hem estat coneixent persones connectades amb l'art i la creació, professionals de l'àmbit cultural i curioses en general. En aquests encontres, hem compartit idees, interessos artístics, hem discutit sobre art i pràctiques artístiques, iniciatives culturals i dubtes existencials en espais íntims de trobada. Ara volem fer pública part de l'experiència i donar a conèixer de quina manera ha afectat al programa d'arts visuals aquesta manera d'entendre l'art, l'amor, la comunitat i la mediació.

El programa del 17 de novembre, compta amb instal·lacions participatives i intervencions artístiques, dinàmiques relacionals, presentació de les línies d'acció d'/Unzip i propostes de continuitat del projecte.

És l'amor transformació? Pot ser l'art una forma diferent d'amor?

Activitats relacionades