Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)

El CRAM és una entitat que dedica els seus esforços a la conservació de la biodiversitat marina. Al seu recinte alberga diversos edificis, piscines i tancs destinats al tractament dels exemplars d’animals marins arribats al Centre.

Concretament, les instal·lacions del CRAM estan dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines. Inclouen una clínica de recuperació, un edifici d’administració, personal i educació, un espai d’estudis postmortem i diferents piscines i tancs, on es tracten els exemplars que arriben i es treballa per a la seva reintroducció al mar en el menor temps possible.

Visites guiades

Amb exposicions que ens ajuden a entendre i conèixer millor les problemàtiques que actualment amenacen el medi marí, les visites al CRAM estan adaptades a totes les edats i s’adrecen tant a centres escolars com al públic adult o familiar.

Tallers per a grups, esplais i AMPAS

Com es fa el rescat d’una tortuga marina? I el d’un dofí? Quines són les principals problemàtiques que pateix el medi marí? Per descobrir què li passa al mar i com s’actua des del CRAM per a la conservació del medi marí, AulaCram organitza tallers per a grups organitzats, el cap de setmana. Sol·liciteu informació a reserves@cram.org, al tel. 93 10 10 170 o a www.cram.org.

Voluntariat

Us interessa la conservació del món marí i de les seves espècies? Voleu formar part activa d'un projecte capdavanter? Feu-vos voluntaris i voluntàries i impliqueu-vos en la conservació del medi marí. Podreu conèixer les principals línies d’actuació de l’entitat i desenvolupar una feina de gran utilitat en diferents àrees de treball.

A les xarxes