Esteu aquí

LAIKA LAB - Laboratori de creació

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria /Unzip 2021: de les propostes que es desenvolupen en el marc del laboratori, el mateix grup decideix la guanyadora de la modalitat Exposició, que continua a partir d'aquí el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de juliol a desembre.

Vol parabòlic en gravetat zero

Cada dimarts fins al 29 de juny el grup de treball es troba per compartir els diferents avenços individuals, identificar tangències entre els projectes i els objectius del programa d’arts visuals, punts de partida i oportunitats, en un procés d'intercanvi i autogestió que implica també testar els projectes amb el públic, agents diversos i comunitats a mesura que es van desenvolupant.

Els projectes i creadores que formen part del laboratori són @otraputacuentadedibujos amb “Otra puta mierda de exposición”; Isabel Gonzalo amb “Bienvenidas Vecinas” i el grup conformat per Paula Capistros, Quim Gómez, Williams Tarrillo i Georgina Guerola amb “Lil Pu$$y”. 

Ángela Palacios i Cristina Sanz-Gadea conduiran enguany les sessions del laboratori. Comptarem també amb Lara Martínez com a relatora del procés i amb Jesús Arpal Moya de la llibreria cooperativa La Caníbal, aportant context i referents als projectes, enriquint-los amb una mirada externa i experta.

Vols sumar-te a l'experiència? Totes les sessions són obertes al públic testejador!

  • Accessible

Activitats relacionades

Matinades Gralleres

Tipus: Proposta
Quan: 25/09/2021 - 8:00 h
On: Itinerant

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 25/09/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Tamborinada popular. 20 anys del Trencasons + Ball de...

Tipus: Dansa
Quan: 25/09/2021 de 11:00 a 13:00 h
On: Grada de Cultura Popular