Esteu aquí

El Descompositor: George Harrison amb Ricardo Gil i Javier Tarazona

El Descompositor:

Ricardo Gil i Javier Tarazona porten col·laborant des de 1999, any en què van publicar el llibre George Harrison: L'home invisible (Mil·lenni), revisat i ampliat en 2010 amb el nou títol George Harrison: de Beatle a jardiner (Mil·lenni). Des de llavors han escrit junts desenes d'articles i ponències per a les universitats d'Almeria, Barcelona i Mallorca entre altres. També, al costat de Juan Agüeras, van publicar en 2012 el llibre Al costat dels Beatles (Mil·lenni), una col·lecció d'entrevistes a personatges íntimament relacionats amb la banda de Liverpool com Pete Best, Tony Sheridan o George Martin.

En aquesta edició del Descompositor, faran un recorregut per la vida i les cançons d'aquest músic imprescindible dins de la història de la música i de la cultura occidental.

El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen… 

Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle en homenatge a George Harrison, un projecte realitzat conjuntament entre La Capsa, el Cèntric i L'Escola d'Arts en Viu.
Altres activitats del cicle:

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Aventures literàries, amb Marc Alabart

Tipus: Lectura
Quan: 18/05/2022 de 17:30 a 19:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Tancades

De camí a l'institut

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 18/05/2022 - 18:00 h
On: Institut Ribera Baixa