Esteu aquí

Cicle tribut a George Harrison: Concert "Be Here Now", amb Messengers

messengers

Concert homenatge al cantant i compositor George Harrison. Els Messengers ens conviden a redescobrir el llegat musical de Harrison amb una posada en escena plena de dinamisme.

Després d’assolir més de 70 representacions en la darrera gira, convertint el seu gospel dinàmic, alegre i contagiós en tot un fenomen de masses arreu del nostre país, Barcelona Gospel Messengers torna als escenaris a principis de 2016 amb “Living in the Material World”, una innovadora proposta on porten alguns dels més coneguts temes de GEORGE HARRISON, al seu terreny, embolcallant de jazz, funk i gospel contemporani melodies que han esdevingut ja clàssiques.

Barcelona Gospel Messengers ens conviden a redescobrir no només el llegat musical de GEORGE HARRISON, sinó també el seu llarg viatge a la recerca de la espiritualitat, la pau i l’amor i el seu discurs carregat de consciència social, rememorant-ne el context històric a través una cuidada posada en escena i traslladant aquests valors fonamentals fins als nostres dies, en que es commemoren els 15 anys de la seva mort.

Un sentit homenatge, que ens porta des de els inicis de HARRISON amb The Beatles fins a les seves darreres composicions, on “Here comes the sun”, “My sweet lord”, “What is life”, “Give me love”, “Something” o “While my guitar gently weeps”, i molts d’altres es vesteixen de nous colors, noves sonoritats i tota l’energia positiva, marca de la casa Messengers.

El concert s'emmarca dins del cicle en homenatge a George Harrison, un projecte realitzat conjuntament entre La Capsa, el Cèntric i L'Escola d'Arts en Viu.

Altres activitats del cicle:

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Visita guiada La defensa de la República

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 18/04/2024 de 18:00 a 19:00 h
On: Arxiu Municipal del Prat de Llobregat

El Hype de les Emocions. Cervell i Ment. Sessió 2: El...

Tipus: Proposta
Quan: 18/04/2024 - 18:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas