Esteu aquí

Art en família: capgirant CASIA 108/112 Accions

Art en Família a Torre Muntadas

L’Art en Família arriba a casa per gaudir de l’experiència tranquil·lament sense pensar en res més que passar-ho bé! Tenim una capsa-viatgera que formarà una cadena entre les famílies* i que finalment complirà un objectiu molt particular, ja que capgirarem el projecte CASIA 108/112 Accions de Carla Palacios (Lía Pérez), un dels treballs que es desenvolupen en el marc de la Convocatòria /Unzip 2020 i que té prevista la seva inauguració al mes de desembre durant els dies del Convofest.

La Capsa-viatgera d'Art en Família ens ofereix testejar una d'aquestes accions a casa, alhora que ens demana reflexionar i aportar les nostres idees sobre com les accions podrien ser proposades de forma acollidora, fent que les persones que interactuïn se sentin còmodes.

Aquesta proposta educativa ens proporciona un seguit de materials que ens ajuden a participar de l'activitat, així com ens serveix de contenidor d'idees que les famílies aporten a la Lía Pérez perquè ella pugui incorporar aquelles que més l'ajudin a la presentació del seu projecte.

*A causa de la situació sanitària actual, les idees i propostes que s'incorporin a la capsa de materials seran reproduïdes/fotocopiades per poder continuar la cadena, però els materials que cada família faci servir no es compartiran amb altres persones, evitant així qualsevol probabilitat de contagi de la covid-19.

--

En aquesta edició tan peculiar, l’Art en Família és una realitat més que s’està veient contínuament re-adaptada a la situació. Malgrat les restriccions i el no poder-nos reunir de forma física, volem continuar creant juntes i mantenint el contacte; i aquest espai educatiu de reflexió i joc artístic ens ha de servir per seguir imaginant plegades a través de la creativitat. Totes les idees, sentiments i sensibilitats són benvingudes.

Continuem treballant a donar un paper actiu a les persones participants, i aquest any ho fem sota el lema "Capgirem el Centre d'Art", duent a terme activitats que es relacionen directament amb els projectes que s'impulsen des de la Sala d'Art Josep Bages.

Les sessions són coorganitzades per les educadores i dinamitzadores culturals Amaia Martín (membre del col·lectiu Lo Relacional) i David Faure.

Edat recomanada de 4 a 9 anys. Cal inscripció prèvia al web d'activitats de l'Ajuntament del Prat.

Activitats relacionades

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 20/08/2022 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals