Esteu aquí

8è Mercat d'intercanvi de joguines de les AMPA/AFA del Prat

 8è mercat joguines

Les AMPA/AFA i les famílies de les escoles bressol del Prat tornen a organitzar la 8a edició del Mercat d'intercanvi de joguines, com a culminació de la recollida de joguines que s'ha realitzat els dies previs als centres educatius. 

El projecte té com a objectiu fomentar els valors de solidaritat, el consum responsable i sostenible i el treball cooperatiu entre famílies i infants, a través de la cooperació de la comunitat educativa amb entitats i agents de diversos àmbits.

Des del 18 de novembre al 28 de novembre, els infants poden portar les seves joguines o llibres, usades en bon ús o noves a l'AMPA/AFA del seu centre escolar, o escola bressol, on rebran a canvi un val que els hi servirà el dia del mercat per escollir una nova joguina.

Les joguines s'exposaran durant el matí perquè els infants que assisteixin puguin escollir la joguina que desitgin i les sobrants seran donades a diferents entitats i ONG.

Enguany s'estableixen noves col·laboracions amb diverses entitats de la ciutat que organitzaran activitats diverses de joc per infants i famílies a partir de les 11h  i amb la Biblioteca Antonio Martín, que a les 12.30h organitzarà a l'exterior l'hora del conte. També s'inicia la col·laboració amb l'alumnat de la UEC-Unitat d'Escolarització Compartida del Prat, que lliurarà al mercat bicicletes de segona mà que l'alumnat ha  restaurat i posat a punt. 

A les 12h hi haurà una actuació a càrrec d'alumnat de l'Escola d'Arts en Viu que amenitzarà el matí amb diverses actuacions del Cor de mitjans i el Cor de percussió inclussiva.

La Creu Roja, com ja és tradicional, recolirà les joguines noves que arriben de les escoles o aquell mateix dia. 

 

  • Accessible