Et presentem l'oferta formativa artística de la ciutat del proper curs 2021-2022 per a que puguis iniciar-te o aprofundir en la pràctica i coneixement de les següents disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i arts visuals i plàstiques. 

Una àmplia proposta de cursos per a totes les edats, de diferents nivells i durada, organitzada pels equipaments culturals i entitats de la ciutat. 

Estigues atent a les dates d'inscripció de cada centre!

 

 

Centre de formació en arts visuals i plàstiques, gestionat per l’Atòmica, on es fomenta una educació integral adreçada a infants i adolescents, i una oferta formativa transversal i multidisciplinària per a joves i adults. Treballem a partir de projectes artisticoeducatius i promovem activitats més enllà de les aules.

Inscripcions 

Del 7 al 18 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cultural El Remolar (3a planta)
De dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Dimecres, de 10 a 13 h

Oferta de cursos i tallers que vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

Inscripcions

De l'1 al 16 de juliol
Inscripcions al Centre d'Art Torre Muntadas (1a planta)
Horari: dilluns, de 15 a 19 h; dimarts i dijous, de 10 a 14 h

Centre educatiu i cultural amb una oferta formativa artística diversa i flexible, adaptada a totes les edats, que fomenta la creativitat i l'aprenentatge al llarg de la vida.  L'Escola ofereix formació en les disciplines de teatre, música i dansa.

Consulta l'oferta de places disponibles per al curs 21-22 al web de L'Escola d'Arts en Viu

Calendari

  • Període de preinscripció: del 25 de maig al 4 de juny
  • Publicació de les adjudicacions definitives i dels horaris: 22 de juny.
  • Període de matriculació: de l'1 al 16 de juliol

Calendari complert aquí 

Inscripcions

Inscripcions presencials al Centre Cultural Torre Balcells i online 
De dilluns a divendres, de 16 a 21 h


Carregant cursos...

Carregant cursos...