Et presentem l'oferta formativa artística de la ciutat del proper curs 2019-2020 per a que puguis iniciar-te o aprofundir en la pràctica i coneixement de les següents disciplines artístiques: música, teatre, dansa, circ i arts visuals i plàstiques. 

Una àmplia proposta de cursos per a totes les edats, de diferents nivells i durada, organitzada pels equipaments culturals i entitats de la ciutat.  Pots consultar l'oferta al següent desplegable.

Estigues atent a les dates d'inscripció de cada centre!

 

 

Centre educatiu i cultural amb una oferta formativa artística diversa i flexible, adaptada a totes les edats, que fomenta la creativitat i l'aprenentatge al llarg de la vida. 

L'escola ofereix formació en les disciplines de música, teatre i dansa.

 

Inscripcions
Del 15 al 28 de maig
Inscripcions presencials al Centre Cultural Torre Balcells i online 
De dilluns a divendres, de 16 a 21h

 

Centre de formació en arts visuals i plàstiques, gestionat per l’Associació d’Amics de l’Art del Prat, on es fomenta una educació integral adreçada a infants i adolescents, i una oferta formativa transversal i multidisciplinària per a joves i adults. Treballem a partir de projectes artisticoeducatius i promovem activitats més enllà de les aules.


Inscripcions
De l'11 al 22 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cultural El Remolar (3a planta)
De dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Dimecres, de 10 a 13 h

Oferta de cursos i tallers que vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.


Inscripcions
Del 10 al 21 de juny
Inscripcions presencials al Centre d'Art Torre Muntadas (1a planta)
Dilluns, de 15 a 19 h. Dimarts i dijous, de 10 a 14 h

Equipament cultural de proximitat  que treballa per al desenvolupament social i cultural de la comunitat. D’entre tots els projectes que impulsa, el centre posa un especial interès en les arts escèniques i en l’aprenentatge de les tècniques i disciplines del món del circ.


Inscripcions
De l'11 al 22 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h i de 15.30 a 22 h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14 h i de 16 a 22 h


Carregant cursos...

Carregant cursos...