Cinema i música a La Capsa

Cinema i Música a La Capsa

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Enguany amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal,  que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc , entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

L'alumnat de l'esemble de pianos de L'Escola d'Arts en Viu acompanyarà amb una creació musical pròpia, una peça creada pels alumnes de teatre.

A continuació, el jove guitarrista pratenc Carlos Saez, posarà música al cinema de Frederic Comas. 

Dimecres 29 de juny, a les 22 h. Més informació aquí

L’Ivó, incasable trobador  de nous sons a partir de la tecnologia, es confeccionarà un set  especial per l’ocasió on podrem escoltar sintetitzadors analògics, caixes de ritmes i sons espectrals que seran la banda sonora de la producció audiovisual de l’Agustí Casas. 

Dimecres 6 de juliol,  a les 22 h. Més informació aquí

El Carlos Garcia, compositor i pianista enamorat de les melodies més barroques fins als espais sonors més contemporanis, posarà el so del seu piano, alterat per efectes i sons ultraprocessats, al servei de l’obra audiovisual d’en Pau Giralt.

Dimecres 13 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí

La Ona (Mariona Juan), DJ i productora de música electrònica, posarà el seu imaginari sonor i l’imnòtica dels ritmes més minimalistes al servei de l’obra d’en Jose Luís Montes,

Dimecres 20 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí

Cine Club

Marta mira d’obrir-se pas en el món de la fotografia, però les coses no li van gaire bé i es veu obligada a tornar al barri on va créixer. Allà es retrobarà amb la família i les amigues de tota la vida.

Dimecres 13 de juliol, a les 19.30 h. Cinema Capri. Més informació aquí

Cinema Lliure a la platja

Cinema lliure a la platja 2018 (imatge d'arxiu)

16 de juliol, Sis dies corrents · 23 de juliol, La vida era eso ·  30 de juliol, Las vidas de Marona (familiar)

Cap a les 21  h (quan es pongui el sol). Platja del Prat. Passera 11. Més informació. 

Més Viu la Cultura