Música a la terrassa de La Capsa

Les músiques locals prenen protagonisme durant les nits i vespres a l'exterior de La Capsa! Les #Demo i les #NoDjSessions, dos maneres de gaudir del talent 100% #potablava. 

#Demo

Un cicle de músiques diverses de petit format que ens acosta el bo i millor de les músiques de la ciutat i algunes propostes de fora durant les nits d’estiu

#NoDjSessions

Sessions musicals a càrrec de gent de la ciutat; sessions en què no importen els beats, l’estil o la tècnica… L'objectiu és compartir i gaudir de la música. Una banda sonora perfecta per a les nits d’estiu a la terrassa del bar de La Capsa. 

Cinema i música

 Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Per segon any, amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal,  que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc , entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

Programació d'estiu


Carregant activitats...

Carregant activitat...