Art en família

Unzip_art_en_famlia22_1

Art en família és un cicle d’activitats impulsades pel programa /Unzip Arts Visuals als centres cívics Sant Jordi-Ribera Baixa, Jardins de la Pau i Palmira Domènech, i en altres equipaments culturals com l’Escola d’Arts Visuals del Prat, La Capsa i el Centre d’Art Torre Muntadas.

Proposa accions artístico-educatives per a famílies amb infants d’entre 4 i 8 anys en les que recórrer de forma diferent la ciutat i els seus equipaments culturals de la mà d’artistes locals amb els que divertir-nos jugant amb la nostra creativitat. 

Es fomenta el treball en equip, la diversitat, l'autonomia i l'experimentació. A través de l’art, connectem amb altres branques del coneixement i ens fem preguntes sobre el nostre entorn i les formes de fer establertes. Investiguem i observem el que ens rodeja des d'una òptica creativa per capgirar formes de veure i viure el món, construint processos educatius i artístics més enllà dels rols convencionals on tots els agents som teixidors de l’experiència. Tot en un medi creatiu, amb treball col·lectiu i familiar.

Les activitats son gratuïtes però cal inscripció prèvia al web municipal.

Capgirant la ciutat amb Cindy Kuijpers

Media Root

Edició actual

Capgirant la ciutat

Les tres primeres sessions ens proposen accions per revisitar la ciutat de forma diferent. 

  • Diumenge 20/03 - 11.30 h, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa fem una casa encantada de tècnica mixta amb Cindy Kuijpers; artista visual i plàstica que treballa el collage, el dibuix i la pintura. S’autodefineix com buscadora de tresors, amant dels llibres, caminadora de platges, mare, antropòloga i professora d’anglès.
  • Diumenge 24/04 - 11.30 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau elaborem un collage amb Gabri Guerrero, “artista cortapeguista, colase d’amour y concierteo. Rompo tus fotos familiares en la primera cita”.
  • Dissabte 21/05 - 17.30 h, al Centre Cívic Palmira Domènech juguem amb llums i ombres i deixem volar la nostra imaginació! Donarem forma a les nostres històries i pensaments amb la realització d'un poema objecte, on aprendrem que totes podem ser artistes de la mà de Loreto San Martín, teòrica literària i educadora artística interessada en art amb perspectiva de gènere.

Contingut relacionat

La Transformadora

Projectes trimestrals que posen en relació les propostes d’arts visuals que s’impulsen...

Torre Muntadas a Interseccions

Educació i cultura com a eixos estratègics, motors de transformació social de la...

Arts Visuals a IntersECCions

Projectes en l'àmbit de les arts visuals