Circuit de sales d'exposició

unzip_sales_exposicio_sala-art-josep-bages

Els nodes del programa d’arts visuals disposen de sales d’exposicions que ofereixen la possibilitat de mostrar propostes d’arts visuals, connectant amb els objectius de cadascun dels centres (línia fotogràfica, projectes comunitaris i sobre el territori, relacions de pràctiques artístiques i educatives, etc.).

Part de la programació expositiva de cada centre es completa a partir de les convocatòries obertes que es coordinen des d’/Unzip i les propostes i processos de contacte amb els agents culturals que cadascun del nodes estableix.

Sala d’Art Josep Bages

Situada a la planta baixa del Centre d'Art Torre Muntadas. És la sala d'exposicions d'art de referència al Prat de Llobregat. Actualment acull exposicions sorgides de la Convocatòria d'Arts Visuals, la presentació pública dels processos de creació-formació dels projectes LAB i l'exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat i algunes exposicions organitzades pel Servei de Cultura.

La Saleta

Aquest espai expositiu de l’Escola d’Arts del Prat té com a objectiu mostrar els processos pedagògics que es duen a terme als tallers, espais d’art, laboratoris i espais de residència. Aquesta sala es conceptualitza com un impuls per a la creació artística local i més enllà, aproximar els processos d’educació artística i de creació a la ciutadania i celebrar-la amb la comunitat artística de l’escola.

Centre Cívic Jardins de la Pau

Situada a la primera planta del Centre Cívic Jardins de la Pau és la sala d'exposicions de referència en l’àmbit de fotografia al Prat de Llobregat. Té una programació anual d'exposicions que mostren part dels projectes i treballs vinculats a la promoció de la fotografia, des de projectes de suport a la creació d'artistes emergents a iniciatives impulsades per artistes locals, les persones usuàries, col·lectius i entitats vinculades al centre.