Arts Visuals a IntersECCions

Unzip_interseccions

En el marc del Programa IntersECCions, s'impulsen projectes d'arts visuals en alguns centres educatius de la ciutat, que són fruït de la col·laboració entre l'Escola d'Arts del Prat , /Unzip i els equips docents d'aquestes escoles.Tenen per objectiu la democratització de l’art contemporani, l’impuls en la innovació educativa i el desenvolupament comunitari a través de propostes que connecten el centre educatiu al teixit social de la ciutat.

Consulta els projectes d'aquest curs al web d'IntersECCions.

Educació en les arts

Aquests projectes formen part de l'àmbit d'Educació en les arts del programa, que inclou tots els projectes de dansa, teatre, música, arts visuals i cinema, que es realizen als centres educatius, a partir de la implicació de diferents agents del món educatiu i cultural (equipaments, entitats i ciutadania).  

Aquests projectes són una potent eina de transformació personal i col·lectiva. Afavoreixen un desenvolupament integral de la persona, ajuden a eixamplar la mirada sobre el que ens envolta i la seva complexitat. Potencien el reconeixement de la diversitat i enriqueixen el punt de vista sobre nosaltres i sobre els altres. Nodreixen la creativitat i la construcció d’universos compartits; generen coneixement.   

Per conèixer més aquests projectes i la missió del programa Interseccions, pots consultar el web d'IntersECCions.