La Col·lectiva

Exposició col·lectiva d'artistes del Prat

Inauguració 45a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat

Media Root

L’Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat és la mostra més mítica acollida per la Sala d’Art Josep Bages al Centre d'Art Torre Muntadas, amb més de 45 anys d’història. 

Oberta a la participació de qualsevol persona que viu al Prat, representa un espai festiu en el que compartir els processos artístics treballats durant l’any, retrobar-se amb cares conegudes o viure una primera experiència expositiva i de contacte amb el circuit creatiu de la ciutat. S'organitza des d'una perspectiva de criteris oberts en què hi poden participar tot tipus d'artistes visuals i plàstics.

“La Col·lectiva”, com popularment anomenem la mostra, s’inaugura al setembre, durant els dies de Festa Major. Es viu anualment com una celebració de les arts, una acció de participació i cultura popular. S'ha convertit en una de les activitats amb més afluència del Centre d'Art Torre Muntadas, el qual s’ha orientat des de fa anys cap a un programa compromès amb la creació d'avantguarda, l'art contemporani i les pràctiques artístiques més emergents. 

Amb la col·laboració de l'associació L'Atòmica.

Inscripció

Participa-hi!

Consulta com hi pots participar i totes les dates importants.

Descarrega PDF (pdf - 250821 bytes)

A través d'aquest enllaç a la seu de l'Ajuntament del Prat. Edició 2022: fins al 5 de setembre.