Rua de divendres de Carnaval

rua_sant_cosme

S'aixeca el teló a Sant Cosme!

A partir de les 10 h, els carrers i les places del barri de Sant Cosme s'omplen de color i xerinola! El Carnaval ha arribat i la rua de les escoles, veïns i veïnes de Sant Cosme no es vol fer esperar. Acompanya'ns a la primera rua del Carnaval del Prat, la diversió està assegurada. T'hi esperem!

Itinerari:

A les 10.30 h, la primera rua (A), amb l'escola Jaume Balmes, la llar d'infants Dumbo i algunes entitats, surt del c. del Riu Xúquer amb el c. del Riu Llobregat. La rua recorre el c. del Riu Llobregat fins a la pl. de l'Aigua.

A les 10.45, la segona rua (B), amb l'Institut Escola del Prat i el Centre Maternoinfantil, surt del c. del Riu Anoia amb el c. del Riu de Túria. A continuació, puja pel c. del Riu Anoia fins el c. del Riu Cardener i van fins a la pl. de l'Aigua.

Més tard, les dues rues surten de la pl. de l'Aigua i avancen juntes pel c. del Riu Llobregat fins al c. del Riu Xúquer; la Rua B, les entitats i la ciutadania, segueixen fins a la pl. de l'Amistat on, aproximadament a les 13 h, se celebra el final de festa.

Per saber-ne més, clica aquí.

rua_divendres_mapa

CANVIS EN EL RECORREGUT AMB MOTIU DE LA PLUJA

A les 10 h, sortirà la rua formada per la llar d’infants Dumbo i l’Spai, amb final de recorregut al Centre de Dia a les 11 h aproximadament.

Està previst que l’escola Jaume Balmes i linstitut Escola del Prat facin el seu recorregut durant la tarda, a partir de les 15.30 h si la pluja ho permet.