Les màscares de Carnaval


Tags: carnaval, enveja

El Carnaval dels Set Pecats Capitals

Set pecats per a set jornades en què el món gira al revés: gola, avarícia, luxúria, enveja, peresa, ira i supèrbia. Set pecats i una corona que ens farà menjar amb els peus, caminar com crancs de platja i dormir de cap per avall. És la llei de Carnestoltes que us comporteu tal com sou, que adorneu la vostra cara amb l'aspecte original, que us lliureu a la disbauxa i obsequieu la vostra ment amb set dies d'aire fresc. Però aneu amb compte, tingueu present que al final del setè dia tornarà la hipocresia per gelar la vostra sang, i que en aquest dolç encanteri es fondrà en l'aire més fi, sense deixar cap rastre.

Els Pecats Infantils

Set màscares diferents, relacionades amb les set notes musicals, set colors i set formes geomètriques, que creen set personatges diferents per explicar cada un dels pecats.

El Dodo de color groc representa la gola, amb una forma arrodonida i vinculat a la primera nota musical. El Rere representa la peresa, de color blau i amb una forma ovalada.  L’avarícia és la Mimi, amb forma pentagonal i de color taronja. El Fafa és el personatge de l’enveja, de forma romboïdal i de color verd. El Solsol és la supèrbia, de color morat i amb formes angulars. La ira és d’un color vermell intens, forma quadrada i té el nom de Lala. I per representar l’últim pecat, la luxúria tenim a la Sisi, de forma rectangular i de color violeta.