Les màscares de Carnaval


Tags: carnaval, enveja

El Carnaval dels Set Pecats Capitals

Set pecats per a set jornades en què el món gira al revés: gola, avarícia, luxúria, enveja, peresa, ira i supèrbia. Set pecats i una corona que ens farà menjar amb els peus, caminar com crancs de platja i dormir de cap per avall. És la llei de Carnestoltes que us comporteu tal com sou, que adorneu la vostra cara amb l'aspecte original, que us lliureu a la disbauxa i obsequieu la vostra ment amb set dies d'aire fresc. Però aneu amb compte, tingueu present que al final del setè dia tornarà la hipocresia per gelar la vostra sang, i que en aquest dolç encanteri es fondrà en l'aire més fi, sense deixar cap rastre.

Els Pecats Infantils

Set màscares diferents, relacionades amb les set notes musicals, set colors i set formes geomètriques, que creen set personatges diferents per explicar cada un dels pecats.

El Dodo de color groc representa la gola, amb una forma arrodonida i vinculat a la primera nota musical. El Rere representa la peresa, de color blau i amb una forma ovalada.  L’avarícia és la Mimi, amb forma pentagonal i de color taronja. El Fafa és el personatge de l’enveja, de forma romboïdal i de color verd. El Solsol és la supèrbia, de color morat i amb formes angulars. La ira és d’un color vermell intens, forma quadrada i té el nom de Lala. I per representar l’últim pecat, la luxúria tenim a la Sisi, de forma rectangular i de color violeta.

Més Carnaval del Prat

Relat de Carnaval

El Carnaval dels set pecats capitals, el Carnaval més esbojarrat, el Carnaval del Prat!

Cartells de Carnaval

Recull dels cartells del Carnaval dels set pecats capitals al Prat!

El Carnaval del Prat en imatges

Recull de fotografies i vídeos del #Carnavaldelprat