Rua de divendres de Carnaval

rua_sant_cosme

A Sant Cosme la festa no es fa esperar! A partir de les 10 h, la rua de les escoles, veïns i veïnes de Sant Cosme omplirà els carrers i les places del barri de color, música i ball. Espolsa't la mandra i vine a demostrar qui és la veritable reina o rei del Carnaval en la primera rua de la nostra ciutat.

Itinerari:

Rua A

A les 10.30 h, es troben l'escola Jaume Balmes, la llar d'infants Dumbo i les Dones Sàvies a la cantonada del c. del Riu Xúquer amb el c. del Riu Llobregat. La rua recorre el c. del Riu Llobregat fins a la pl. de l'Aigua.

Rua B

A les 10.30 h, els Capgrossos IE s'ajunten amb el Centre Matern Infantil al c. del Riu Anoia amb el c. del Riu de Túria.  A les 10.40 h, timbalers, gegants i alumnes de 2n, 3r i 4r d'ESO fan tabola davant la Fundació Catalana de l'Esplai al c. del Riu Anoia amb c. de Cardener. A continuació, arriben fins a la pl. de l'Aigua, on es troben amb la resta de la rua.

Més tard, les dues rues surten de la pl. de l'Aigua i avancen juntes pel c. del Riu Llobregat fins al c. del Riu Xúquer; la Rua B, les entitats i la ciutadania, segueixen fins a la pl. de l'Amistat.

I com que de gresca mai en tenim prou, cada centre celebra el final de festa al pati de la seva escola.

Per saber-ne més, clica aquí.

rua_sant_cosme