Diumenge de Carnaval


Tags: carnaval, La Ira

Diumenge és el quart dia del Carnaval del Prat. Lluny de reposar, la gent carnavalera es posa en marxa (a una hora prudencial), per a dedicar el dia a la família. Després d’un bon àpat, toca posar ben guapa a la canalla, a mares i tiets, a l’àvia i les veïnes, per a sortir al carrer a continuar la festa.

El punt de trobada és la plaça de Catalunya, on ens trobarem a les 17.30 h amb les autoritats del Carnaval acompanyades dels pecats infantils, que ens convidaran a ballar amb la música en directe. Es tracta del ball familiar de Carnaval, on tothom té el seu lloc i on tindrem l’oportunitat de veure molt de prop els personatges de la nostra tradició i ballar i divertir-nos amb ells.

Però la cosa no acaba aquí. El ball familiar de diumenge té un moment molt esperat per totes les nenes i nens. Es tracta de la passarel·la de disfresses infantils, on tothom podrà lluir públicament la disfressa que ha preparat per aquest any. I el millor: tothom que hi participi obtindrà el reconeixement del públic i el diploma que li atorgaran les autoritats del Carnaval. A més a més, es farà menció especial a les disfresses confeccionades a casa.

Vine a ballar en familia i gaudir del reBOOOMbori! Un espectacle explosiu per agitar el personal. Un remolí que t’envestirà a ritme de música marxosa i estimulant. 

Diumenge 3 de març a les 17.30h

Més informació aquí