Dilluns de Carnaval

Vine a celebrar el Dilluns de Carnaval al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa! Activitats familiars per passar-ho d'allò més bé amb un element habitual durant tot el Carnaval i en qualsevol disfressa: la perruca!  Aquest element serà el fil conductor del taller que es farà al matí i la proposta teatral de la tarda, i que ens farà reflexionar sobre com mirem a les altres persones i a nosaltres mateixos/es, a deixar enrere els prejudicis, i a celebrar la meravellosa diversitat de la bellesa que cadascú de nosaltres posseïm.

Construirem una perruca que podrem lluir durant l'espectacle de la tarda. Ho farem a partir de reutilitzar objectes coneguts i propers, així com reciclar material d'un sol ús, de manera que guanyin un nou significat i una nova vida.

A les 11 h, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Més informació aquí

 

Teatre familiar pel Dilluns de Carnaval! Luca, arriba a l’escola amb una perruca i els i les companyes de classe se’n riuen d’ell. A l’escola i a casa li posen les coses difícils, i ell es posa molt, molt trist… Ens ajudes a canviar la història?

A les 18 h, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Més informació aquí