Esteu aquí

Sense activitat cultural presencial fins al pròxim 23 de novembre

La Generalitat prorroga les mesures restrictives per a la covid 10 dies més

torre balcells escola musica

divendres, 30 octubre, 2020 - 14:00

En compliment de la resolució emesa de la Generalitat, s'han suspès totes les activitats programades als centres culturals de la ciutat. Aquesta mesura s'ha prorrogat fins els pròxim 23 de novembre amb l'objectiu de frenar l'expansió de la covid.

La Regidoria de Cultura ha fet un esforç d'adequació d'espais i les activitats a la nova situació amb el reforç de la neteja i la reducció d'aforaments amb l'objectiu de crear espais segurs de trobada i relació social a través de la Cultura. Malgrat tot, el context general d'emergència sanitària i la necessitat d'incrementar les mesures de protecció de la salut de totes les persones ens obliguen a ajustar-nos a aquesta nova realitat.

Tot i que no es podran organitzar activitats els centres culturals estaran oberts i amb atenció presencial i telefònica a la ciutadania, de dilluns a divendres, en els següents horaris: 

Sempre que sigui possible, es continuaran desenvolupant aquelles activitats que adaptades a un format digital o que es puguin fer de manera telemàtica.

Es mantindrà el contacte amb entitats i col·lectius propers, amb l'objectiu de donar suport al teixit creatiu i cultural de la ciutat, ara més necessari que mai davant del context actual.

Les webs i xarxes socials dels diferents centres culturals actualitzaran permanentment les informacions que siguin rellevants.

#AlPratEnsCuidem
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 30 novembre, 2020 - 14:30

El Teatre L'Artesà, premi Catalunya Construcció 2020 a la rehabilitació patrimonial

També ha guanyat el premi a la coordinació de seguretat i salut

divendres, 27 novembre, 2020 - 14:00

Cribratge intensiu de covid al Prat durant diverses setmanes

Les proves es faran al Centre Cívic Jardins de la Pau de dilluns a divendres,...

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la M...