Esteu aquí

Se suspèn l’acte de ciutat en memòria a les víctimes de la COVID-19

L’Ajuntament ha pres la decisió per prevenir un possible rebrot i l’acte es tornarà a programar en quant el context sanitari ho permeti

dijous, 16 juliol, 2020 - 14:45

L’Ajuntament del Prat ha decidit suspendre l’acte de ciutat en memòria de les víctimes pratenques de la COVID-19, previst per al diumenge 19 de juliol al camp de futbol del CEM Estruch. L’acte es tornarà a programar en quant el context sanitari ho permeti.

Aquesta decisió s’ha pres en el marc de les noves mesures per prevenir un possible rebrot de contagis de COVID-19 a la nostra ciutat, atenent al context sanitari i tenint en compte els rebrots que s'han produït a indrets propers com l'Hospitalet, Barcelona i Cornellà.

Al Prat, on de moment no s’ha registrat cap rebrot, hi ha hagut onze casos nous de COVID-19 entre els dies 1 i 15 de juliol, xifres molt llunyanes a les que s’han donat als municipis abans esmentats.

Les persones que ho desitgin poden seguir deixant els seus missatges de record a les víctimes i escalf a les seves famílies a l’espai de dol obert al web municipal.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...
ple abril 2021

dimecres, 7 abril, 2021 - 18:15

El ple mobilitza 12 milions per impulsar la reactivació econòmica i la reconstrucció de la ciutat front a la covid

S’afegeixen als 6 milions invertits l’any passat per fer front a la pandèmia...

dijous, 18 març, 2021 - 11:45

S'instal·la un mòdul de suport per a l'activitat covid al CAP Ramona Via

Permetrà fer PCR i proves fora del centre, esponjant els serveis i garantint...