Esteu aquí

 

El proper 27 de juny tindrà lloc l’acte de ciutat en record dels pratencs i pratenques víctimes de la covid-19 i en agraïment a tota la comunitat per tenir cura de la ciutat i la seva gent.

Es reprèn així l'acte que es va programar i es va haver de suspendre l’estiu passat degut a la pandèmia.

 

Acte obert a tota la ciutadania

L’acte obert a tota la ciutadania, amb aforament limitat,  tindrà lloc a partir de les 19 hores, al camp de futbol del CEM Estruch (entrada a partir de les 18 hores per l’avinguda del Pare Andreu de Palma, 9).

 

Més de 170 defuncions

Fins a finals del mes de maig i des de l’inici de la pandèmia han mort un total de 172 persones víctimes de la covid, una enfermetat que han patit més de 5.000 persones a la nostra ciutat, la majoria d’edat avançada.

Gràcies al procés de la vacunació, ja fa setmanes que no mor cap persona al Prat per covid-19.

Les persones que ho desitgin poden deixar els seus missatges de record a les víctimes i escalf a les seves famílies en aquest espai virtual de dol. 

 

Posem a la vostra disposició un espai de condol virtual perquè tothom qui ho vulgui, pugui publicar un missatge en record de les persones difuntes i expressar els seu sentiment a la família. Per fer-ho, heu d’enviar un missatge mitjançant el formulari que trobareu a la pàgina. 

Envia el teu missatge

Si sou família afectada o coneixeu algun cas proper, per tal de reservar-vos el vostre espai a l’acte quan es pugui tornar a fer, poseu-vos en contacte amb el servei de Protocol de l’Ajuntament del Prat a través del telèfon 93 379 00 50 (ext.5144) o del mail protocol@elprat.cat.