Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat va decidir suspendre l’acte de ciutat en memòria de les víctimes pratenques de la COVID-19, previst per al diumenge 19 de juliol al camp de futbol del CEM Estruch. L’acte es tornarà a programar en quant el context sanitari ho permeti.

Aquesta decisió es va prendre en el marc de les noves mesures per prevenir un possible rebrot de contagis de COVID-19 a la nostra ciutat.

Les persones que ho desitgin poden seguir deixant els seus missatges de record a les víctimes i escalf a les seves famílies en aquest espai virtual de dol. 

#AlPratEnsCuidem.

Posem a la vostra disposició un espai de condol virtual perquè tothom qui ho vulgui, pugui publicar un missatge en record de les persones difuntes i expressar els seu sentiment a la família. Per fer-ho, heu d’enviar un missatge mitjançant el formulari que trobareu a la pàgina. 

Envia el teu missatge

Si sou família afectada o coneixeu algun cas proper, per tal de reservar-vos el vostre espai a l’acte quan es pugui tornar a fer, poseu-vos en contacte amb el servei de Protocol de l’Ajuntament del Prat a través del telèfon 93 379 00 50 (ext.5144) o del mail protocol@elprat.cat.