Esteu aquí

S’amplia la sol·licitud de cita prèvia online a més serveis municipals per estalviar temps d'espera i cues

Fins ara es podia sol·licitar cita prèvia online a l’OIAC i, a partir d’aquesta setmana, s’estén aquest servei a les oficines municipals d’Esports, Salut Pública i Informació al Consumidor, l’Oficina Integral d’Atenció Social i els EBAS Marina, Sant Jordi-Ribera Baixa, Sant Cosme i Centre

dijous, 4 febrer, 2021 - 12:15

Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament del Prat ha ampliat els serveis en què es pot demanar cita prèvia online per ser per ser atès presencialment, per tal de minimitzar l’espera, evitar cues i estalviar temps.

Fins ara, ja es podia fer a l’Oficina d’Informació i Atencio Ciutadana (OIAC), però ara s’estén a molts altres serveis municipals. A més de l’OIAC, ara aquest servei s’ha estès a les oficines municipals d’Esports, Salut Pública i Informació al Consumidor (OMIC); l’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS); i els Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS) Marina, Sant Jordi-Ribera Baixa, Sant Cosme i Centre.

Per a qualsevol d’aquests serveis, es pot sol·licitar cita prèvia online a elprat.cat/citaprevia . Cal tenir en compte que s’ha de sol·licitar una cita prèvia online diferent per a cada tràmit a realizar.

En el cas de l’Oficina d’Esports, l’OIAS i els EBAS, és imprescindible sol·licitar cita prèvia per ser atès. En la resta de casos, és recomanable, si bé hi ha tràmits de recollida de documentació a l’OIAS (justificant/ volant d'empadronament, targetes de transport, documentació que no tingui associat un pagament, etc) en què això no és necessari.

En cas que sorgeixin dubtes a l’hora de tramitar la sol·licitar de cita prèvia on line, es pot trucar a l’OAC 360 (93 595 44 14) de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 5 maig, 2022 - 15:00

El Prat, reconegut entre els tres millors ajuntaments de Catalunya en transformació digital i govern obert

El Prat ha estat reconegut en la VII Edició dels Reconeixements de l...
Plaques fotovoltaiques 2

dimecres, 4 maig, 2022 - 18:45

Transició energètica i polítiques d’habitatge centren el ple municipal del mes de maig

El ple d’avui ha aprovat per unanimitat la presa en consideració de la...

dilluns, 2 maig, 2022 - 12:15

“Hem passat d’una policia reactiva a una proactiva, preventiva i de proximitat”

Entrevista a Toni Pitarch Escribano, sots-cap de la Policia Local jubilat...