Esteu aquí

S’amplia la sol·licitud de cita prèvia online a més serveis municipals per estalviar temps d'espera i cues

Fins ara es podia sol·licitar cita prèvia online a l’OIAC i, a partir d’aquesta setmana, s’estén aquest servei a les oficines municipals d’Esports, Salut Pública i Informació al Consumidor, l’Oficina Integral d’Atenció Social i els EBAS Marina, Sant Jordi-Ribera Baixa, Sant Cosme i Centre

dijous, 4 febrer, 2021 - 12:15

Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament del Prat ha ampliat els serveis en què es pot demanar cita prèvia online per ser per ser atès presencialment, per tal de minimitzar l’espera, evitar cues i estalviar temps.

Fins ara, ja es podia fer a l’Oficina d’Informació i Atencio Ciutadana (OIAC), però ara s’estén a molts altres serveis municipals. A més de l’OIAC, ara aquest servei s’ha estès a les oficines municipals d’Esports, Salut Pública i Informació al Consumidor (OMIC); l’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS); i els Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS) Marina, Sant Jordi-Ribera Baixa, Sant Cosme i Centre.

Per a qualsevol d’aquests serveis, es pot sol·licitar cita prèvia online a elprat.cat/citaprevia . Cal tenir en compte que s’ha de sol·licitar una cita prèvia online diferent per a cada tràmit a realizar.

En el cas de l’Oficina d’Esports, l’OIAS i els EBAS, és imprescindible sol·licitar cita prèvia per ser atès. En la resta de casos, és recomanable, si bé hi ha tràmits de recollida de documentació a l’OIAS (justificant/ volant d'empadronament, targetes de transport, documentació que no tingui associat un pagament, etc) en què això no és necessari.

En cas que sorgeixin dubtes a l’hora de tramitar la sol·licitar de cita prèvia on line, es pot trucar a l’OAC 360 (93 595 44 14) de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dijous, 10 novembre, 2022 - 13:45

Desactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua no ha observat afectacions sobre l’aigua del...