OAC 360

L'OAC 360º funciona trucant al telèfon 935 954 414 i està actiu de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. 

Avantatges de la tramitació electrònica

Fer els tràmits per via telemàtica té l'avantatge d'estalviar-se el desplaçament fins a l'OIAC i no haver-se d'ajustar als horaris d'obertura d'aquesta oficina. La tramitació en línia, però, pot suposar dificultats i dubtes per a persones que no hi estan habituades. És en aquests casos que el servei OAC 360º pot ser útil, ja que, via telefònica, acompanya i ajuda els ciutadans i ciutadanes a fer les seves tramitacions telemàtiques amb l'Ajuntament. 

El servei OAC 360º també serà útil en moments d'alta intensitat de tramitacions, en què molta gent a l'hora vulgui complimentar un tràmit -per exemple, quan s'obren les inscripcions a les activitats d'estiu infantils i juvenils-. 

El servei telefònic de l'OAC 360º el presta un equip de professionals experts i expertes en el servei d'atenció a la ciutadania i en la solució de dubtes i problemes relacionats amb les noves tecnologies.

Contra la bretxa digital

Aquest nou servei resulta molt necessari en moments com l'actual, en un context de restriccions de la mobilitat per lluitar contra la segona onada de la COVID-19. L'OAC 360º també s'emmarca en l'estratègia de reconstrucció de la ciutat "Ara més que mai", ja que és una mesura de digitalització dels serveis i de combat de la bretxa digital.