Esteu aquí

L'Ajuntament ofereix nous ajuts per a activitats d’estiu i extraescolars

Les famílies en situació de dificultat social i econòmica podran sol·licitar les subvencions de l’1 al 28 de febrer

divendres, 28 gener, 2022 - 10:45

L’Ajuntament del Prat destinarà 344.000 € a ajuts per a les activitats d’estiu de 2022 i per a les extraescolars del proper curs 2022 – 2023. Amb aquesta convocatòria, adreçada a famílies en situació de dificultat socioeconòmica, l’Ajuntament pretén garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats, relacionades amb el lleure educatiu i esportiu.

A qui s’adrecen?

Els ajuts van dirigits als infants i joves empadronats al municipi que hagin nascut entre els anys 2004 i 2019 (ambdós inclosos). En les activitats d’estiu, els infants han de tenir 3 anys complerts com a màxim el 26 de juny de 2022.

Excepcionalment, s'hi inclouran joves nascuts abans del 2004 quan aquests estiguin cursant educació secundària obligatòria o escolaritzats al Centre d'Educació Especial Can Rigol durant el curs 2022-2023, o quan participin en les activitats organitzades per Disprat Lleure.

Com tramitar la sol·licitud?

El període de sol·licituds començarà l’1 de febrer i acabarà el 28 de febrer. La sol·licitud s’haurà de presentar a través del registre telemàtic de l’Ajuntament.

Si us cal assistència, podeu trucar al Servei d’assistència telefònica integral per a la tramitació electrònica OAC 360,   telèfon 93 595 44 14, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Excepcionalment, les persones que no disposin de mitjans telemàtics, podran presentar la sol·licitud presencialment en alguna d’aquestes oficines municipals, sol·licitant cita prèvia:

Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania- OIAC, plaça de la Vila, 1

Oficina Integral d’Atenció Social- OIAS, carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112 (Centre Cívic Palmira Domènech)

Les activitats d’estiu i extraescolars s’hauran de tramitar conjuntament, mitjançant una única sol·licitud per a cada infant o jove beneficiari. Per sol·licitar els ajuts no cal estar prèviament inscrit a cap activitat.

Quins són els requisits per a l’atorgament de l’ajut?

Els requisits per a l’atorgament dels ajuts d’activitats d’estiu 2022 i extraescolar per al curs 2022-2023 són els establerts a les Bases reguladores d’aquests ajuts publicats al BOP de 31 de gener de 2020.

Aquests requisits són que els beneficiaris dels ajuts estiguin empadronats a aquest municipi i complir els requisits econòmics, socials i addicionals (família nombrosa, família monoparental o situació de discapacitat igual o superior al 33% d’algun membre de la unitat familiar).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...