Esteu aquí

La festa no s’atura!

Gegants, dansa i degustacions per seguir amb el diumenge de Festa Major

diumenge, 29 setembre, 2019 - 13:45

La festa continua i ha començat ben aviat amb les matinades i tronades pels carrers de la ciutat. La colla de diables del Prat i la Casa de Aragón han despertat als pratencs i pratenques pels carrers de la ciutat.

El diumenge ha estat també el dia d’una de les cites més esperades de Festa Major i és que la XXXII trobada gegantera no ha deixat a ningú indiferent. Una cita anual que ha agrupat a totes les colles de la ciutat: L'Associació Gegantera Recreativa del Prat, l’Associació Gegantera Delta, l’AMPA Mare de Déu del Carme, l’Assoc. Cultural Sants Metges, l’AMPA Jacint Verdaguer, l’AMPA Nostra Senyora del Mar, l’AMPA Charles Darwin, l’AMPA Institut Salvador Dalí i Capgrossos de la Cooperativa. Una trobada en què han acompanyat les colles de Mollet, Alella, Llinars del Vallès, Sant Climent, Perelada, Sant Jaume de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Reus.

La plaça Pau Casals ha acollit l’Aparador, la fira d’artesania, art i autoedició on s’han pogut trobar petites i grans produccions artístiques independents i de fora dels circuits comercials. De fet, encara us hi podeu acostar i apuntar-vos a algun dels tallers familiars per aprendre a fer un fermall Potablava o descobrir  la tècnica de l’scrapbooking.

I a les 12 del migdia ha estat el Kaddish qui ens ha convidat a un vermut de teatre en aquest cas dins de la històrica Torre Muntadas, on ens han ofert algunes píndoles escèniques pels diferents racons de l’edifici.

Diumenge al matí de Festa Major també és moment per ballar, la plaça de la Vila ha estat l’espai per les sardanes on ens ha acompanyat, com cada any, la Cobla del Baix Llobregat. També al migdia la Big Band Prat de l'Associació Musical del Prat i la Big Band de l'Escola de Música de Canet ens han ofert un concert a la plaça de Pau Casals.

 

Podeu veure el reportatge d'El Prat.TV:


33a edició de la Trobada Gegantera per Festa Major

Compartir

Noticies relacionades