Esteu aquí

El Cèntric reprèn algunes activitats presencials

La projecció a la fresca de l’òpera "La Bohème" és la primera proposta presencial que ofereix el Cèntric durant el juliol

opera_la_boheme_2012

dimecres, 8 juliol, 2020 - 12:00

Després de mesos en què l’activitat presencial ha estat aturada, a causa de les mesures preventives decretades per les autoritats sanitàries, aquest mes de juliol el Cèntric Espai Cultural reprèn diferents espectacles en les seves instal·lacions. Les propostes es duran a terme a l’aire lliure a la plaça porxada, amb aforament limitat, per tal de garantir les mesures de seguretat. Tot i que l’entrada és lliure, per assistir caldrà reservar entrada prèviament.

Aquesta programació es pot veure modificada en funció de l’evolució de l’estat sanitari.

Propostes per a tots els públics

Amb aquesta programació, dirigida a públics de diferents edats, el Cèntric recupera alguns dels espectacles que es van haver de cancel·lar a causa de l’estat d’alarma.

La projecció a la fresca de l’òpera La Bohème serà la primera de les propostes, que tindrà lloc divendres 10 de juliol a les 22 h. Completaran la programació les següents setmanes el concert Cita amb àngels: Tribut a Silvio Rodríguez, amb Joan Isaac i Sílvia Comes, i l’espectacle familiar Un món (i un munt!) de dracs, de la companyia Tanaka Teatre, que organitza el Cèntric conjuntament amb la Biblioteca Antonio Martín.

Òpera a la fresca: La Bohème

La primera proposta de la que podrà gaudir la ciutadania a la plaça Porxada és la projecció de la popular òpera La Bohème, de Giacomo Puccini, i que s’emmarca dins el cicle Viu l’òpera! del Cèntric. El director italià Damiano Michieletto és el responsable d’aquest muntatge, estrenat el 2012 al Festival de Salzburg, i que compta amb les actuacions estel·lars de la soprano Anna Netrebko i el tenor Piotr Beczala.

A partir de la peça literària La vie de bohème. Scènes de la bohème, de Henry Murger, Puccini va assolir amb La Bohème una de les seves òperes més rodones, que va veure la llum per primer cop el 1896. Ambientada en els barris més humils de París, i protagonitzada per quatre artistes bohemis que comparteixen golfes a la ciutat de l’amor, La Bohème és una fantàstica porta d’entrada al món de Puccini.

Reserveu la vostra entrada per a la projecció d’òpera i per a la resta d’activitats d’estiu fent click aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...