Tags: #viulopera, 2020

Viu l’Òpera!, un cicle que vol apropar la cultura operística a tota la ciutadania

Al llarg del 2020, es projectaran Òperes, totes elles gratuïtes, i comptaran amb una breu presentació introductòria prèvia

Amb el cicle Viu l'Òpera! el Cèntric recupera la programació estable d’òpera a l’Auditori, complementant les propostes d’òpera a la fresca que durant els mesos d’estiu s’emeten a l’aire lliure.  El cicle inicat al 2019 amb 8 projeccions seguirà aquest 2020 des del mes de gener i durarà fins el desembre d’aquest any.

 

L’aclamat tenor Rolando Villazón ha posat en escena probablement l’obra mestra més coneguda de Verdi d’una forma acolorida, alegre i plena d’emocions al Festspielhaus de Baden Baden, per la qual cosa va fer “una acollida entusiasta per a l’estrena” (Stuttgarter Zeitung)! La firma de Villazón, tant com a cantant com a director, és inconfusible

Dissabte, 25 de gener a les 17.30 h. Auditori Cèntric Espai Cutural. Més informació aquí

Aquest aconteixement musical de la Staatsoper Unter den Linden de Berlín està protagonitzada per Anna Netrebko i Plácido Domingo, al capdavant d’un conjunt impressionant, dirigits per Daniel Barenboim.  Anna Netrebko, “en forma devastadora” (The Times), dibuixa un retrat convincent i immediat de Leonora de principi a final.

Dissabte, 15 de febrer a les 17.30 h. Auditori Cèntric Espai Cutural. Més informació aquí

Una de les òperes interpretades amb més freqüència arreu del món, "La Bohème" de Giacomo Puccini, en una producció estrenada el 2012 al Festival de Salzburg. Una producció amb una brillantor ja garantida pel repartiment estrella, dirigit pel director de direcció Daniele Gatti.

Divendres, 10 de juliol a les 22 h. Plaça Porxada del  Cèntric Espai Cultural.  Més informació aquí

El director d’escena alemany Claus Guth conclueix el seu cercle Mozart/Da Ponte amb aquesta nova producció de “Così fan tutte”. En edicions anteriors del Festival de Salzburg, Guth va presentar les seves interpretacions de “Le nozze di Figaro” amb Anna Netrebko l’any 2006, seguida de “Don Giovanni” amb Christopher Maltman, Erwin Schrott i Matthew Polenzani, el 2008.

Dissabte, 3 d'octubre a les 17.30 h. Auditori del  Cèntric Espai Cultural.  Més informació aquí