Esteu aquí

’21 plans pel 21’: recomanacions culturals tot l’any

El Cèntric posa en marxa un projecte virtual on persones vinculades a l’equipament proposen diferents plans culturals

Cèntric_Mediació_21plans_fitxa

dimecres, 17 febrer, 2021 - 10:45

Des del mes de gener ja és en marxa el ’21 plans pel 21’, una proposta del Cèntric Espai Cultural on persones vinculades a l’equipament proposen diferents plans culturals.  A través de petits vídeos enregistrats per elles mateixes, els plans proposats ofereixen recomanacions d’allò més diferents, en el marc d’algunes de les principals línies de treball de l’equipament, com són la lectura, la música o el món contemporani. Deixar-se endur per la màgia d’un bon llibre, descobrir l’obra d’un compositor/a, endinsar-se en una bona pel·lícula o gaudir del patrimoni històric són només alguns exemples de les recomanacions proposades.

’21 plans pel 21’ és un projecte transversal de construcció col·lectiva entre els diferents serveis de l’equipament, com són la Biblioteca Antonio Martín, l'Arxiu municipal, Patrimoni cultural i els serveis culturals del Cèntric.

 

Espais naturals, patrimoni històric, literatura i art, entre els primers plans

El pla que ha donat el tret de sortida al projecte ha estat el de la Núria Carbonell, assídua de les activitats d’escriptura i lectura que es fan al Cèntric. La Núria recomana gaudir del patrimoni històric i dels espais naturals del Prat.  Per la seva banda, el segon pla ha vingut de la mà del Joan Navas, usuari habitual de la Biblioteca Antonio Martín i aficionat a la pintura, que busca inspiració pels seus dibuixos en passatges literaris. En aquesta línia, el Joan recomana el cèlebre assaig “Walden, o la vida als boscos”, de l’escriptor i pensador Henry David Thoreau, tot un elogi a la natura.

Manteniu-vos atents a les xarxes del Cèntric per seguir descobrint nous plans al llarg de tot el 2021. També trobareu totes les propostes en aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu