Esteu aquí

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van participar una trentena de persones tant a nivell individual com en representació de diferents entitats de la ciutat, de la comunitat educativa i també del personal tècnic de l’Ajuntament.

La sessió es va iniciar amb una presentació del Programa de Feminisme i LGTBI i els seus àmbits de treball. També es va dur a terme una posada en comú del Pla Local per la Diversitat Sexual Afectiva i de Gènere.

A continuació, es van presentar els serveis que actualment estan en marxa i que treballen per la comunitat LGTBI del Prat com són el Servei d’atenció Integral (SAI) i l’espai sobre sexualitat jove del Lloro “La Lore”.

Seguidament, es van recordar les activitats que estan programades a la nostra ciutat per commemorar el 17 de maig, Dia internacional contra la LGTBIfòbia. Fet que va donar pas a la proposta de començar a treballar conjuntament en les celebracions del 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI.

Per finalitzar, es va realitzar una dinàmica per compartir interessos, reflexions i vivències entre les persones participants, amb l’objectiu de crear línies i sinergies de treball pel futur.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dimarts, 7 maig, 2024 - 08:30

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu...