Per primera vegada es  commemora al Prat el Dia internacional contra la LGTBIfòbia,  el proper 17 de maig. Tot i que el context generat a causa del COVID-19 ens ha creat un escenari social nou, El Prat vol celebrar aquesta diada tant important amb una sèrie d'activitats online.

Des de l’aprovació de la llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia s’ha donat un impuls a les polítiques de diversitat sexual i de gènere, que de forma transversal es desenvolupen a l’Ajuntament.

Aquesta commemoració es realitza amb l’objectiu de donar suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides, discriminades o violentades a causa de la seva identitat o orientació sexual.

Al voltant d’aquest dia hi hauran diferents activitats, com la convocatòria de la Taula LGTBI, la càpsula formativa sobre “Diversitats sexuals” i el manifest treballat pel Consell dels Infants que facin visible la lluita de l’Ajuntament i les entitats per la diversitat sexual i de gènere, drets de les persones LGBTI i la lluita contra tota mena de discriminacions. 

Recordem que al Prat existeix una xarxa de recursos a disposició de tota la ciutadania. I davant de qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb les Cases d’en Puig,  Tel. 93 379 00 50 extensió 5600 i/o A/e: lgbti@elprat.cat.  

Agenda


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Fitxes relacionades

Taula LGTBIQ+

La Taula LGTBIQ+ és un espai de participació ciutadana que té l’objectiu de promoure...

SAI Prat, Servei Atenció Integral LGBTI del Prat

Prestació de servei de qualitat i proximitat adreçat a les persones que pateixin, hagin...

28 J Dia per l'alliberament sexual i de gènere

28 J Dia de l'Alliberament Sexual i de Gènere