Esteu aquí

Anglès per a tots els públics

A la Palmira aprenem i practiquem anglès mitjançant el joc i el cinema

'Games amb l'Andrei' - Activitat virtual amb la gent gran

dimarts, 4 maig, 2021 - 13:45

Cada vegada hi ha més interès per l'anglès, i ja no és només una cosa del jovent o els infants. Algunes ho fan amb l'objectiu de practicar i mantenir el seu nivell d'idioma, altres per aprendre nou vocabulari, per socialitzar en una altra llengua, per iniciar-se en l'aprenentatge , o fins i tot, per passar una bona estona. A la Palmira, l'anglès ha esdevingut un mitjà més de socialització per gaudir i per aprendre.

L'Andrei és l'auxiliar de conversa que du a terme aquestes activitats a la Palmira els dijous a la tarda, dins del marc del Programa IntersECCions, el programa de ciutat que treballa transversalment la cultura i l'educació des d'una perspectiva comunitària, i que aposta per l'entrada d'auxiliars de conversa als equipaments culturals i als centres educatius del Prat. 

 

Activitats amb gent gran

'Games amb l'Andrei' és una activitat que va sorgir com a proposta durant un procés participatiu al gener a la Sala Gran Virtual, el grup de gent gran de la Palmira que ha hagut de traslladar la seva activitat a l'entorn virtual per mesures preventives. Durant aquest procés, es va detectar la necessitat i curiositat de la gent gran per aprendre anglès, malgrat que la majoria no coneixia gaires paraules.

En només uns mesos, ja han après a presentar-se i han incorporat nou vocabulari mitjançant els jocs proposats per l'Andrei. Algunes prenen apunts, se'ls intercanvien, i els repassen durant la setmana mentre que d'altres s'ho prenen amb més filosofia. En definitiva, totes estan d'acord que el seu objectiu és passar una bona estona plegades i aprofitar per entrenar la ment una mica.

Cinefòrum en anglès

El Cinefòrum en anglès va començar al centre fa uns mesos, dirigit a persones que volguessin millorar el seu nivell de conversa en anglès. Cada dijous aquest grup de gent d'edats molt variades amb interès en el cinema, però també en les sèries i altres formats, comparteix una hora a la tarda per fer recomanacions audiovisuals centrant-se amb alguns gèneres en particular. Fins ara han realitzat sessions dedicades a la ciència-ficció, al cinema de drama, d'esports, d'acció, sèries i minisèries, thrillers...

Si t'interessa, encara queden places lliures i t'hi pots sumar. Apunta't enviant un correu electrònic a ccpalmiradomenech@elprat.cat. Aquesta activitat actualment es realitza en un format virtual, però podria adaptar-se a un format presencial més endavant.

Altres activitats

A més d'aquestes dues activitats setmanals, hi ha algunes altres propostes puntuals dins del projecte Auxiliars de Conversa del Centre Cívic Palmira Domènech: Tardes en Família en anglès i l'Spring Festival. 

La primera d'aquestes es proposa puntualment algun dijous amb l'objectiu d'apropar l'anglès d'una manera lúdica i en família.

La segona és la participació del centre en l'Spring Festival, unes jornades on interactuarem i intercanviarem activitats en anglès entre els diferents centres participants al projecte Auxiliars de Conversa del Programa IntersECCions. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...