Cinefòrum en anglès

A la Palmira ens encanta xerrar sobre cinema. Per això, després del grup de conversa 'Film Club' que es va desenvolupar el curs passat, aquesta tardor arriba el 'Cinefòrum en anglès', una proposta per a cinèfils i entusiastes del setè art. Ens trobarem un cop a la setmana, els dijous a la tarda, per parlar de cinema i sèries en anglès amb l'Andrei, auxiliar de conversa de la Palmira dins el projecte de l'àmbit de l'anglès d'IntersECCions. Ens endinsarem en diferents gèneres cinematogràfics: crime and gangster, drama, comedy, musical... n'hi ha per a tots els gustos!

Si voleu formar part del grup de Cinefòrum, podeu escriure'ns a ccpalmiradomenech@elprat.cat

 

Mes a mes

Maig ha sigut el mes de l'Spring Festival! Hem fet les proves de l'Spring que ens han enviat des de diferents escoles i equipaments del Prat, per descobrir totes plegades quin era el missatge secret que s'amagava a Plaça Catalunya! A aquesta notícia podeu llegir-ne més sobre com ha anat aquesta divertida proposta!

Durant l'abril ens vam veure menys al Cinefòrum per les vacances de setmana santa. Així i tot, vam aprofitar per acabar de completar totes plegades les preguntes del Kahoot sobre cinema i sèries i vam gravar els vídeos per l'Spring Festival, a més de compartir pel·lícules i sèries sobre els gèneres de ciència-ficció i esports.

Al març hem treballat juntes en les activitats per l'Spring Festival! Un esdeveniment que uneix a tots els projectes dels auxiliars de conversa del Prat (centres cívics, Biblioteca i centres educatius), i que aquest any es presentarà en forma de gimcana virtual. Des del Cinefòrum en anglès de la Palmira hem preparat unes proves dirigides a joves d'instituts i a famílies del Prat : un Kahoot cinematogràfic i unes receptes interculturals. Esperem que els agradin els reptes! 

Durant el febrer, el cinefòrum ha estat bastant ocupat! L'Àngels ha fet la seva presentació sobre el cinema de drama, que és el seu gènere cinematogràfic favorit, i ha estat molt interessant! A més hem fet sessions de cineclub sobre pel·lícules de Carnaval, i hem estat treballant junts en el desenvolupament d'una activitat per a l'Spring Festival: un Kahoot amb diverses preguntes sobre el cinema i la sèrie que hauran de resoldre els estudiants del Prat. Seguim!

Al gener hem aprofitat per a retrobar-nos i decidir entre totes com volíem organitzar i coordinar les següents presentacions i dinamitzacions del Cinefòrum: de quins gèneres ens interessa parlar, a qui li agradaria dinamitzar una sessió sobre un gènere concret, i també per parlar de quines sèries i pel·lícules hem vist últimament i així fer recomanacions audiovisuals a les companyes de grup!

Desembre és el mes de la comèdia en el Cinefòrum. Hem parlat de sitcoms, les comèdies dels Estats Units, websèries que ens han fet riure... La Cristina, l'encarregada de dinamitzar una sessió de desembre ens explica com s'ho va preparar:

'To accomplish my participation in the English Cinefòrum, I chose Comedy.

First, I’ve done some research on the existing types of Comedy which are Romantic, Tragicomedy or Situation comedy, also known as Sitcom, just to focus on during the beginning of the session.

Then, I have chosen several passages of some of the most popular Comedy sitcoms, such as Big Bang Theory or Friends, and some videos of the popular Australian comedian Celeste Barber, among other short humor videos, which I would share with the audience.

I thought it might be more fun for all of us if I get everybody a little bit involved, so I have prepared some previous material for the session, such as vocabulary from the videos, in order to make them easier to understand. In addition, I proposed some questions and small games regarding the videos, in order to keep the attention of the audience and make them participate.

I like learning languages very much, so I really enjoyed the activity and the coursework.'

Al novembre hem parlat de pel·lícules d'aventures. La saga Indiana Jones, Braveheart, Robin Hood... Aquest mes l'Eduardo era l'encarregat de dinamitzar el cinefòrum i va escollir la pel·lícula 'Highlander'. Aquí ens explica per què:

'When I first saw Highlander (I've forgotten how many times I've seen it since then), I was ten years old, and I felt totally impressed and shocked. At that time, I didn't have enough money to go to the cinema so I had to wait until the film was launching in VHS, and I saw it again and again without rest until the tape broke.
The music, the landscapes, the plot, whenever I see Highlander, I was wondering why I wasn't born immortal.'

 

Notícies

Veure totes

dimarts, 4 maig, 2021 - 13:45

Anglès per a tots els públics

A la Palmira aprenem i practiquem anglès mitjançant el joc i el cinema

dilluns, 9 març, 2020 - 15:15

Film Club a la Palmira

Practica l'anglès parlant de cinema

divendres, 29 maig, 2020 - 11:15

Tornen les converses en anglès als centres cívics Jardins de la Pau i Palmira Domènech

El dimarts 26 de maig van començar les sessions en línia per poder practicar...