Esteu aquí

Viu l'Òpera! "Salomé", de Richard Strauss

centric_opera_salome

L’òpera “Salomé”, creada per Strauss l’any 1903, va provocar un escàndol quan es va estrenar a Dresden en 1905 i fins i tot va arribar a prohibir-se a Londres, Viena i Nova York. La figura de la princesa Salome, encapritxada de Jochanaan, un profeta empresonat, representava l'epítom de la luxúria pervertida.

La producció representada en el Festival de Salzburg de 2018 està sensacionalment escenificada per Romeo Castellucci i compta amb la direcció musical de Franz Welser-Möst. Debutant en el paper principal, Asmik Grigorian va meravellar als crítics i a l'audiència per igual amb la seva veu infinitament poderosa i les seves fascinants habilitats d'actuació. Grigorian rastreja d'una manera molt sensual el conflicte intern i l'angoixa emocional de Salomé. El seu talent exuberant aconsegueix l'impossible, que és eclipsar a un conjunt que "pot ser considerat perfecte, fins i tot per als estàndards del Festival de Salzburg” (Spiegel Online). Julian Prégardien interpreta a Narraboth amb una veu clara i bella, mentre que Gábor Bretz brilla en el seu paper de Jochanaan. Anna Maria Chiuri va fer un destacat debut en el festival com Herodías i al seu costat, John Daszak és un captivador Herodes.

Descarrega el programa de mà aquí.

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí.

Vídeo Presentació prèvia a càrrec de Miquel Àngel Martínez 

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia d'entrada, només en línia, a elprat.koobin.cat

No saps com fer la teva reserva en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant la funció, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Activitats relacionades