Esteu aquí

Nova proposta de cursos i tallers per començar la tardor

Les inscripcions començaran el dilluns 16 de setembre, a partir de les 16.30 h

oferta formativa tardor

dimarts, 3 setembre, 2019 - 14:15

L’estiu comença a tocar a la seva fi. Que ningú es posi melancòlic, és moment de fer plans per començar amb il·lusió el nou curs! I per entrar a la tardor amb bon peu ja és aquí l'oferta de cursos i tallers que han preparat els centres cívics i culturals de la ciutat per al proper trimestre, d’octubre a desembre. Música, cuina, ball, fotografia, arts escèniques, tecnologies, manualitats... un bon nombre de cursos per desenvolupar noves habilitats creatives, continuar aprenent i passar-s’ho bé. Us animem a que consulteu tot el ventall de propostes, on trobareu un ampli llistat de tallers i nous cursos adreçats a tots els públics.

Aquesta tardor, el Centre Cívic Palmira Domènech se suma a la xarxa d’equipaments de la ciutat que ofereix cursos i tallers. Entre la seva proposta formativa, el centre acollirà tallers d’accés al coneixement, cultura audiovisual, cultura digital i gastronomia.

Inscripcions

Les inscripcions començaran el 16 de setembre a les 16.30 h i es podran fer fins al 26 de setembre. Es podran realitzar directament als equipaments culturals o bé a través del web online.elprat.cat.

Recorda que, si fas la inscripció presencial en qualsevol equipament municipal, et pots inscriure a qualsevol curs d'aquesta oferta organitzat per l'Ajuntament.

Consulta tota la proposta de cursos i tallers al web de l’Ajuntament, als webs dels equipaments i entitats culturals o en aquest desplegable.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 28 maig, 2024 - 09:15

Finalitza la sisena Edició del programa SEFED Joves

El passat 15 de maig va finalitzar la 16a edició del programa SEFED Joves. El SEFED és un programa que acredita un certificat profess...

dilluns, 27 maig, 2024 - 12:15

Tot a punt per a la XV Jornada Tothom Educa

L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 1 de juny a l’Institut Escola Pepa...

divendres, 24 maig, 2024 - 12:15

La fira a la Plaça de Roigé i Badia tanca el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” (CuEmE)

Quatre escoles i 150 infants de 5è de primària de la ciutat participen en una...