Oferta formativa d'hivern

OF hivern 2020_725x467px

Una nova oferta formativa de cursos i tallers arriba als equipaments culturals de la ciutat per als mesos d'hivern. Propostes d’àmbits i temàtiques diferents, relacionades amb la cultura, la música i la dansa, les arts, les tecnologies, la gastronomia, etc. adreçades a tots els públics. Una manera de desenvolupar les habilitats creatives i passar-ho bé, descobrint noves disciplines o compartint aficions amb d’altres persones. 

Les inscripcions començaran el 8 de gener, a les 16.30 h i es podran fer fins al 15 de gener. Es podran realitzar directament als equipaments culturals o bé a través del web online.elprat.cat.

Recorda que, si fas la inscripció presencial en qualsevol equipament municipal, et pots inscriure a qualsevol curs d'aquesta oferta, organitzat per l'Ajuntament. Els tallers de l'Escola d'Arts del Prat, Punt Òmnia, Centre de Normalització Lingüística i CPS Francesc Palau només es podrà fer inscripció presencial. 

Ja pots consultar tots els cursos al web de l’Ajuntament, als webs dels equipaments i entitats culturals o en aquest desplegable.

 

Cursos i tallers d'hivern


Carregant cursos...

Carregant cursos...