Esteu aquí

"Healthy families": hàbits saludables per a famílies amb infants de 10 a 14 anys

Quatre sessions els dijous de juliol a la tarda

dijous, 13 juny, 2019 - 09:30

Totes i tots sabem com és de complicat canviar hàbits per millorar la nostra salut. La multitud d'obligacions del dia a dia, les condicions socials, laborals, la influència dels/de les iguals, l'impacte de la publicitat... L'època estival és una oportunitat per compartir temps de qualitat en família, assolir els reptes de millorar els nostres hàbits saludables amb el reforç i suport que suposa compartir projectes en col·lectiu.

"Healthy families" és una proposta municipal pensada per a famílies que vulguin millorar els seus hàbits saludables. Les sessions (un total de quatre) es faran les tardes de dijous de juliol 2019, de 19 a 20.30 h, a diferents espais del municipi. Les quatre sessions (gratuïtes) són interdependents. 

Sessions

A la sessió Hola activitat física, adeu estrès i ansietat es mostrarà de forma pràctica i divertida com l'activitat física regular ens transforma i pot millorar el nostre estat d'ànim, incrementar el rendiment acadèmic, així com ens permet posicionar-nos de millor manera a l'hora d'abordar situacions de crisi, dintre i fora de l'àmbit familiar.

L'11 de juliol tindrà lloc la sessió Alimentació conscient. Durant la sessió, molt pràctica, experimentarem el gust de fer mindfulness i entre totes i tots prepararem un sopar que compartirem a l’idíl·lic espai IMMAMASIA (com accedir-hi). No cal portar-hi res, només les ganes d'aprendre i compartir.

La tercera sessió (18/07) es diu Escoltem-nos! i pretén, de forma amena i divertida, experimentar temps de qualitat en família, millorar la comunicació i els vincles.

I per últim, a la quarta sessió  (25/07), Sortim del cercle, explorarem dinàmiques diferents i creatives que ens facilitaran fugir dels comportaments limitants que tenim a dins i/o fora de l'àmbit familiar per tal de millorar els nostres hàbits i la nostra salut.

Inscripcions

Per participar-hi us heu d'inscriure a un mínim de dues sessions (l'idoni és que les famílies participants s'inscriguin a totes les sessions), només cal escriure a salut@elprat.cat tot indicant el nom i cognoms, el telèfon de contacte i les edats dels infants. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...