Esteu aquí

Hola activitat física, adeu estrès i ansietat

Aquesta és la primera sessió del cicle Healthy families, projecte pioner adreçat a famílies amb infants de 10 a 14 anys. La proposta que consta de quatre sessions, està pensada per a famílies que vulguin millorar els seus hàbits saludables. Es faran les tardes de dijous de juliol 2019, de 19 a 20.30 h, a diferents espais del municipi. Les quatre sessions són interdependents; per participar-hi, us heu d'inscriure a un mínim de dues sessions (l'idoni és que les famílies participants s'inscriguin a les quatre sessions), i per fer-ho només cal escriure a salut@elprat.cat tot indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i edat dels infants.

A la sessió Hola activitat física, adéu estrès i ansietat impartida per Joan Rius (tècnic municipal d’Esports, llicenciat en Ciències de l’Activitat física i l’esport per la UB. Postgrau en intel·ligència emocional a les organitzacions per la UB),  treballarem de forma molt pràtica i divertida, i es mostrarà com l'activitat física regular ens transforma i pot millorar el nostre estat d'ànim, incrementar el rendiment acadèmic, així com ens permet posicionar-nos de millor manera al'hora d'abordar situacions de crisi, dindre i fora de l'àmbit familiar. 

Totes i tots sabem com és de complicat canviar hàbits per millorar la nostra salut. La multitud d'obligacions del dia a dia, les condicions socials, laborals, la influència dels/de les iguals, l'impacte de la publicitat.... Creiem que l'època estiuenca és una gran oportunitat per compartir temps en família de qualitat, assolir els reptes de millorar els nostres hàbits saludables amb el reforç i suport que suposa compartir projectes en col·lectiu.

La resta de sessions del cicle:

2) 11/07 Alimentació conscient amb Imma Terribas, psicòloga

3) 18/07 Escoltem-nos (tallerista pendent de confirmació)

4) 25/07 Sortim del cercle amb Maria Navarrete, educadora social i Màster en Educació emocional i Benestar 

Activitats relacionades

Nutrició i alt rendiment esportiu

Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Agrupació ciclista del Prat