Esteu aquí

Alimentació conscient (Mindfulness i preparació sopar col·lectiu)

Aquesta és la segona sessió del cicle Healthy families, projecte pioner adreçat a famílies amb infants de 10 a 14 anys. La proposta que consta de quatre sessions, està pensada per a famílies que vulguin millorar els seus hàbits saludables. Es faran les tardes de dijous de juliol 2019, de 19 a 20.30 h, a diferents espais del municipi. Les quatre sessions són interdependents; per participar-hi, us heu d'inscriure a un mínim de dues sessions (l'idoni és que les famílies participants s'inscriguin a les quatre sessions), i per fer-ho només cal escriure a salut@elprat.cat tot indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte i edat dels infants (activitat gratuïta, PLACES LIMITADES).

La sessió Alimentació conscient serà impartida per Imma Terribas, psicòloga. Durant la sessió molt pràctica experimentarem el gust de fer Mindfulness i entre totes i totes prepararem un sopar que compartirem a l'idílic espai IMMAMASIA (com accedir-hi). No cal portar res, només les ganes d'aprendre i compartir.

Els aliments els aportem des de l'organització de la sessió, les famílies participant,s amb plaça confirmada, hauria de portar:

- Dos gots per a persona

- Un plat gran per a persona 

- Coberts per a cada persona

- Tovallons de roba (preferible) o paper per a cada persona

Properes sessions:

3) 18/07 Escoltem-nos (ponent pendent confirmació) al c. Major número 23

4) 25/07 Sortim del cercle amb Maria Navarrete, educadora social i Màster en educació emocional i benestar al c. Major número 23

Activitats relacionades

Passejades de Proximitat

Tipus: Proposta
Quan: 18/10/2021 de 9:30 a 11:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

El paper de la nutrició i factors relacionats en el...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Trobada de ganxet

Tipus: Proposta
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa