Esteu aquí
Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.
S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes
Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia. Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut.
Activitats relacionades

Nova realitat sociolaboral del Reglament d’estrangeria
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 12/05/2025 - 16:30 h
On: Centre de Promoció Econòmica

Sessió informativa sobre el nou Reglament d'estrangeria
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/05/2025 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Entitats socials, model d’impacte en el territori
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 22/05/2025 - 10:30 h
On: La Fundació Rubricatus (Carrer Girona 10-12)