Esteu aquí
Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.
S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes
Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia. Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut.
Activitats relacionades
Formació per professionals del SAD
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 09/12/2025 - 13:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Nadal i Adolescència! Ho, Ho, Ho!
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 10/12/2025 - 17:30 h
On: Institut Ribera Baixa
Creixent junts: reptes i oportunitats de la...
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 11/12/2025
On: Virtual a través de ZOOM