El Pratijoc i la Zona Jove Nadal

El Pratijoc

 Benvinguts exploradors i exploradores! Aquest any, al Pratijoc ens endinsarem al "Llibre de la selva".

Aquest espai lúdic i educatiu per a infants i adolescents ja és un clàssic del Nadal al Prat.  Ofereix activitats familiars, tallers, jocs, ludoteca, espectacles, circuits esportius i molt més per a infants i adolescents d’entre 3 i 14 anys . Aquest any les activitats giraran entorn al Llibre de la Selva!

 On i quan es realitza?

Obrirà els dies : 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2 de gener, de 16 a 20h i el 3 de gener, de 10 a 13 h. A l’Escola del Parc.

Quines activitats es podran trobar?

Activitats, jocs i tallers on els infants podran descobrir la selva de la forma més divertida que organitzen les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i la Colla de Diables del Prat.

Altres entitats de Cultura Popular també ens visitaran: Associació Gegantera Recreativa del Prat, Associació Gegantera Delta del Prat, Castellers del Prat, Colla Bastonera del Prat, Colla Dansaire del Prat Picacrestes i la Colla de Diables del Prat

També comptarem amb activitats puntuals com taller de ioga, Robòtica, conta contes, tallers de cuina i jocs tradicionals.

No faltarà la visita dels Patges de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient el dimarts 2 de gener a les 18:30h, taller de Camarlencs i el conte de Nit de reis a les 17h.

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el 27 de desembre i de Krestatum el 30 de desembre a les 20h. Tots dos espectacles seran d'accés lliure al patí de l'escola.

El dimecres 3 de gener es clausurarà amb un vermut musical de la mà de La Tresca i la Verdesca a les 12h.

 

Zona Jove Nadal

Una gran novetat d’aquesta edició, serà la creació d’un espai específic per a adolescents de 12 a 14 anys.

Activitats esportives, d’experimentació com ara laboratoris artístics, música, jocs en xarxa, el túnel del terror, activitats de Cultura Popular i càpsules diàries.

La Zona Jove Nadal té dues zones d’acció: a l’escola del Parc, amb activitats compartides amb el Pratijoc, i al CEM Estruch, amb activitats emmarcades al Club Esport Jove.

Es realitzarà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, en el següent horari:

  • A l'Escola del Parc,  tots els dies de 16 a 20 h, a excepció del 3 de gener, de 10 a 13 h.
  • Al CEM Estruch, tots els dies de 15 a 18 h, a excepció del 30 de desembre que les activitats es centralitzaran a l’escola del Parc.

Els i les joves tindran accés lliure a les dues zones dintre dels horaris establerts.

Les entrades per la Zona Jove Nadal es podran comprar, tant a l’escola del Parc com al CEM Estruch.

 

Serveis a l'Escola del Parc

  • Bar
  • Guarda-roba 
  • Espai per canviar els bolquers als nadons i zona de lactància

Normes del recinte: 

  • Aforament limitat.
  •  Els menors de 6 anys han d'estar acompanyats d'un adult.
  •  Els infants no podran sortir del recinte si no estan acompanyats d'un adult fins als 11 anys. 
  • A partir de les 19.30h no es podrà accedir al Pratijoc.
  • Es permeten els cotxets per infants menors de 2 anys. La resta romandran obligatòriament al servei de guarda-roba, amb un cost de 1 euro.


Carregant activitats...

Carregant activitat...