El Garatge Reial


Tags: Cultura, Nadal

Preparant l'arribada dels Reis Mags

El Garatge Reial torna a obrir les portes a tota la quitxalla de la ciutat! El divendres dia 5 de gener tothom és benvingut al Garatge Reial, que un any més obre les portes a les 11 del matí a la pista de bàsquet Xavier Marcilla, al CEM Fondo d'en Peixo. És un lloc màgic i ben especial on hi ha molta feina i on tothom està convidat a donar un cop de mà per deixar a punt les carrosses dels Reis Mags per a la Cavalcada per la ciutat.

A més de poder-hi veure les carrosses dels Reis, hi trobarem tallers i activitats per gaudir en família. Els més petits tindran la darrera oportunitat d’aconseguir el títol de camarlenc o camarlenca reial: només han de fer una recomanació d’algun conte que els hagi agradat molt. Als Reis els agradarà saber que al Prat hi ha molts nens i nenes a qui els agrada llegir.

Tots els assistents donaran la benvinguda a l’Harshafa, que arribarà al Garatge Reial puntualment a les 12.30 h. L’emissari que Ses Majestats envien,  comprovarà que tot estigui preparat per a la seva arribada. És un personatge màgic, que pot canviar d’aspecte cada any, però que sempre podrem reconèixer pel turbant lila i el ceptre màgic, on porta gravat els noms de tots els nens i nenes de la ciutat. 

El Consell dels Infants entregarà a l’Harshafa el missatge que els nens i nenes de la ciutat  han preparat, amb els seus desitjos per a la nit de Reis, i els entregarà a Ses Majestats.