Esteu aquí

Píndoles digitals: Escriptura 2.0

escriptura 2.0

Descobreix com el llibre és un format per a mostrar un contingut, però de formats n'hi ha molts i ens poden oferir una multitud de possibilitats de mostrar allò que volem transmetre. Llegir transcendeix el llibre imprès, és un acte que va més enllà del format i del suport. Per això, aprendrem com mostrar els nostres continguts a la xarxa, quins formats són els més adequats, i les possibilitats que ofereixen els nous formats com els Booktrailers, Booktubers, i els relats digitals.

Amb aquestes píndoles digitals us convidem a experimentar i aprendre per oferir eines, consells i recomanacions útils per a millorar l'ús de les eines digitals. Totes les sessions es complementen amb pràctiques conduïdes a la sala TIC.

A càrrec de Mixa.

La Mixa és prescriptora literària i dinamitzadora cultural. Li agrada presentar-se com a “blogger” i “booktuber” perquè a través del seu blog i canal de Youtube “Paraula de Mixa” intenta transmetre el seu amor per la lectura a tothom (especialment als joves). Participa a festivals literaris, presenta llibres, modera clubs de lectura, imparteix xerrades sobre el món dels booktubers, i organitza tallers creatius per a joves i docents a través de la iniciativa 4FanTIC.

 

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes