Esteu aquí

Píndoles digitals: DNI electrònic i certificats digitals

dni electronic

Avui dia cal demostrar la identitat a internet per a fer multitud de tràmits oficials. Sovint s'han de fer servir mètodes diferents i que a vegades poden resultar confusos: la signatura digital, el certificat digital, el DNI electrònic o el sistema Cl@ve, són alguns d'ells. Aprendrem quines són les seves diferències, com podem aconseguir-los i per a què s'utilitza cadascú d'ells.

Amb aquestes píndoles digitals us convidem a experimentar i aprendre per oferir eines, consells i recomanacions útils per a millorar l'ús de les eines digitals. Totes les sessions es complementen amb pràctiques conduïdes a la sala TIC.

A càrrec de Jordi Flamarich.

Jordi Flamarich és Periodista i consultor en comunicació digital. És professor al Col·legi de Periodistes de Catalunya i professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l'àmbit d'internet i les noves tecnologies, ja sigui escrivint sobre la xarxa a mitjans de comunicació escrits o bé com a responsable de mitjans digitals. Com a docent imparteix regularment cursos de capacitació i ús de tecnologies 2.0 en entorns professionals. 

 

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes