Esteu aquí

Apropa't a l'òpera!

Apropat opera

Iniciat en aquest gènere musical que és considerat una gran manifestació creativa i cultural. A partir de l'anàlisi i exemples d'obres diferents, obtindrem les eines per fer d'ella, a més, una experiència única.

 

Metodologia i temari:

Buscarem la comprensió dels diferents elements que composen una òpera, mitjançant exemples en vídeo i àudio d’obres conegudes per tots i totes i d’altres de més curioses. També coneixerem els principals compositors, els i les millors cantants de totes les èpoques i directors/es d’escena, amb exemples de com els diferents muntatges suposen canvis en la visió que tenim de l’obra. 

Coneixerem també recursos que podem trobar a Internet per tal de fer l’escolta i el gaudi de l’òpera molt més senzill, sense moure’s de casa. També utilitzarem i parlarem del fons documental (en DVD i CD) que tenim a la Biblioteca Antonio Martín del Cèntric Espai Cultural.

Les sessions seran dinàmiques alternant els exemples amb les parts de conversa / debat amb l’objectiu que tots i totes compartim les nostres impressions.

A qui va destinat: a tots aquells que vulguin apropar-se a aquest gènere musical, i descobrir-ne les seves arrels i curiositats d'una forma distesa i informal.

Requeriments: tenir molta curiositat i ganes de compartir la passió per la música!

  • Accessible

Cursos relacionats

Curs laboral de neteja industrial

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 30/09/2022 al 04/11/2022
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes

Comercial Dance

Tipus: Dansa
Quan: Del 03/10/2022 al 28/11/2022
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Biodansa

Tipus: Dansa
Quan: Del 03/10/2022 al 14/11/2022
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Tapes veganes

Tipus: Cuina
Quan: Del 03/10/2022 al 17/10/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades