Esteu aquí

XIII Jornada Tothom Educa. Eduquem, després de la pandèmia

La missió general de la jornada és avançar en el concepte de corresponsabilitat per part dels diversos sectors de la comunitat educativa (famílies, docents i altres professionals de l'educació) i fomentar-ne la participació a partir de l'anàlisi conjunta dels aspectes que fan possible la millora d'aquesta relació.

En aquesta edició es centrerà especialment de la reflexió sobre com ha afectat la situació de pandèmia a l'educació i als vincles entre la comunitat educativa i quines accions o estratègies podem posar en marxar per recuperar-los i enfortir-los.

Comptarem amb el Sr. Miquel Àngel Essomba, Director de la càtedra en educació comunitària a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre del grup ERDISC i guia del projecte NODUM, realitzat a la ciutat. 

Programa provisional

08:45 h Recepció i lliurament de documentació

09:00 h Benvinguda institucional i conferència Tothom educa, després de la pandèmia. A càrrec Sr. Miquel Àngel Essomba i Gelabert.

10:30 h Pausa 

11:00 h Treball de grup 

13:00 h Coclusions i cloenda

Participació dels infants

La jornada està oberta als infants majors de 3 anys, amb activitat durant tot el matí a càrrec de l'entitat Imaginarium. Cal inscripció prèvia.

Inscripció

L'acte requereix inscripció prèvia INSCRIPCIONS TANCADES