Esteu aquí

Viu l'Òpera! "La Traviata", de Giuseppe Verdi

cèntric_viu opera_traviata_2022 _2

El París del segle XIX és una ciutat de contrastos: sofisticació i frivolitat, amor i luxúria, vida i mort. Enmig d’aquest escenari, Violetta Valery, la cortesana més famosa de la ciutat, ho sacrifica tot per l’amor del seu estimat Alfredo Germont.

Celebrada com una de les òperes més emblemàtiques del gran compositor italià Giuseppe Verdi, i inspirada en la novel·la La Dama de les Camèlies d'Alexandre Dumas, La Traviata es va estrenar el març de 1853 a La Fenice de Venècia. L’obra conté algunes de les àries i duets més famosos de la història operística.

Richard Eyre signa aquesta luxosa producció per la Royal Opera House de Londres, que es completa amb els sumptuosos dissenys inspirats en la Belle Époque, creats per Bob Crowley. Aclamada per la crítica pels seus decorats exquisits, el seu luxós vestuari i la seva acurada posada en escena, la producció compta amb la soprano sud-africana Pretty Yende en el paper de Violetta, interpretació per la qual va ser ovacionada pel públic de la Royal Opera.

*Projecció d'aquesta òpera enregistrada l'abril d'aquest 2022 a la Royal Opera House de Londres.

Descarregeu el programa de mà aquí

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí 

  • Accessible

Activitats relacionades